Hatiicee_ Beta hcg değerim 277.42 pozitif yazıyor. Dış gebelik falan değildir dimi yardımcı olur musunuz
Alya05 Hatiicee_ . Düzenli artış varsa 2 gün sonra tekrar baktır. Güzle yükselmişse dış gebelik değildir
Mariannaa Hatiicee_ benimde 298 çıktı yarın tekrarlayacam kan testini daha önce dış gebelik geçirdim o yüzden takip ve düzenli artış gerekiyor
[silindi] Mariannaa ben de yarın kan vercem benim de dün beta 253 geldi kahverengi lekelenme yaşadım adet oldum sandım yarın tekrar kan vereceğim korkuyorum daha çnce kürtaj lldum kalp durması nedeniyle
Mariannaa Hatiicee_ amin isteyip bekleyene hayırlısıyla versin Allahım. Dış gebeliğide yaşatmasın kimseye 🤲🌸
Hatiicee_ Kitapkolik660_ belki değerimden yola çıkılarak deneyimlilerden bir fikir alırım diye sordum.
Toticik Benımde 243 çıkmıştı beta cumartesi günü pazartesi günü doktora gıttıgımde doktor 400 ve üzeri olması lazım sana hamıle dıyebılmem ıcın tekrardan kan verdıgımde 452 cıkmıstı ve kesınlıkle doktor hamılesin demişti
Hatiicee_ Toticik anladım çok teşekkür ederim. Tebrik ederim sizide İnşallah benim değerimde yükselir.
[silindi] Hatiicee_ inşallah değildir benim de dün beta 253 geödi kahverengi lekelenme yaşadım adet oldum sandım yarın tekrar kan vereceğim korkuyorum daha önce kürtaj olmuştum
Mariannaa [silindi] inşallah hiçbir sıkıntı yoktur. Sağlıklı ilerler 🤲🤲 ben dün kan verdim 48e düşmüş değer ve hemen sonra kanamam başladı:(
[silindi] Mariannaa geçmiş olsun canım benim ben de sabah gidip kan vereceğim bakalım artış oldu mu ne oldu .. inşalah olumlu şeyler olur güzel haberlerle gelirim
Mariannaa [silindi] inşallah güzel bir değer çıkar ve sağlıklı olur canım, inşallah haber ver duacıyım sana da. Rabbim en iyisini bilir. 🌸🤲Bazen ben çok yoruldum diyorum ama elhamdülillah sağlık olsun. Şükür