iknrkc Kazandım ama emin olamadım yanında Philips avent hediye gönderiyor hatta ama 75 tl kargo istedi emin olamadığım için almadım
Patiseverana iknrkc e bebeğe attım görseli ve sayfayı öyle nir paket olmadığını dolandırıcı olduklarını söylediler benim de çıktı karşıma 😃
edabolukbasi3- iknrkc dolandırıcı tabiki de kimse 75 tl kargo ücreti istemez böyle yüklü bir paket gönderecekler bide kargo ödicem oldu
Patiseverana iknrkc ne demek ben de kampanya mı diye baktım farklı siteye yönlendirilince hemen e bebeğe attım 😃
ozwoman iknrkc sitenin e bebek ile alakası yok adresi farklı, yüksek ihtimal dolandırıcılar Hatta şimdi daha inceleyince farkettim kolileri ön yüzündeki fotoğraflar photoshop gibi duruyor piksel bozuklukları var sanki
minnosbirkiz iknrkc sponsorlu çıkan hiç bi reklama tıklamayın, öyle form felan doldurmayın, hem dolandırılırsınız, hemde hesabınız uçar 😂
ozwoman edabolukbasi3- evet evet onu da sonradan farkettim 😂 komple fiyasko ama işte bizleri çok gafil alıyorlar
crazyymom iknrkc dolandırıcı maalesef önce size kargo parasını odetiyorlar daha sonra kart bilgilerinizi kopyalayıp kartinizdaki limiti çekmeye çalışıyorlar.