Anonim3400 edabolukbasi3- benim kulplar da siyah el izi olmuyo ama toz belli ediyo (bulunduğum yer aşşırı tozz cam açık sıcaktan dolayı kapatmıyorum gece gündğz) ama yapılır hoş duruyor
myangelson edabolukbasi3- ben mat beyaz dolapta siyah kulp çok beğeniyorum ya tezgah da siyah olunca çok yakışır bence 🙈
3_bebelianne edabolukbasi3- mutfak dolap kulbu siyah olacak değilmi attığın foto gibiyse güzel ya sen kullanacaksın içine ne siniyorsa onu yaptır bence
[silindi] edabolukbasi3- kaliteli malzeme olursa el izi falan kalmaz canım modern mutfaklarda hep siyah kulp pinterestten bakabilirsin
myangelson edabolukbasi3- Diyarbakır’da oturduğum ikinci evimin dolapları öyleydi çok beğeniyordum ara taşı siyah mermerini Beyaz simli gibi kullanmışlardı o da siyah olsaydı tadından yenmez di 😅😅
edabolukbasi3- myangelson tam tersi bende de ara taşı beyaz graniti de star galaxy yaldızlar var içinde 😃
myangelson edabolukbasi3- ay bekarken oturduğumuz evimize öyle yaptırmıştık çok beğeniyorum onu ya 🙈 ama kendi evime bembeyaz bir mutfak yaptıracağım bu ara taşı ve mermeri aynı olanlardan tabi bilemiyorum yaptırana kadar milyon kere fikir değiştirebilirim 😂😂
edabolukbasi3- myangelson aslında beyaz porselen tezgah istiyordum sırf taşı 90 bin deyince vazgeçtim ya hevesim kursağımda kaldı 🥹 birde benim tezgahım 7 metre var o yüzden granite karar verdik
myangelson edabolukbasi3- oh maşallah 🥴 bizimki ne kadar hiç bilmiyorum yeni ev yaptırıyoruz yavaş yavaş. Oralara sıra gelmedi daha ama yarım adalı mutfak yaptırıyorum öyle çizdim projeyi 😅