edabolukbasi3- kızlar evimin mutfağı bitmek üzere dolaplar geldi ama takılmadı rengi mat beyaz tezgah siyah star galaxy granit dolap kapaklarına da siyah kulp istiyorum annem olmaz diyor olmaz mı gerçekten
Kanye edabolukbasi3- #Evimin# yazmışsın cnm annenin evi değil senin kararın ve zevkin orada sen yasiyacaksin kararsız olma tarzın vardır muhakkak.
2cocuk2kopek edabolukbasi3- anneniz temizlik seven biri değil bence 3 -4 ayda bi siliyorsa ondan el izi kalıyordur 4 yıldır siyah kulp kullanıyorum bir kere el izi görmedim
1tosbikannesi edabolukbasi3- benim mutfağımda aynı bu şekilde tezgahım siyah dolaplarım beyaz kulpları siyah o kadar güzel duruyor ki 🌸
Anonim3400 edabolukbasi3- benim kulplar da siyah el izi olmuyo ama toz belli ediyo (bulunduğum yer aşşırı tozz cam açık sıcaktan dolayı kapatmıyorum gece gündğz) ama yapılır hoş duruyor
crazyymom edabolukbasi3- herzaman klasikten yanayım. Bence çok sık olur, klasiklerin modası asla ama asla geçmiyor, hemde böyle güzelse 🌸
Badusveannesi edabolukbasi3- çok güzel görünüyor valla bence. Sizin eviniz sonuçta içinize sinen hangisiyse onu yaptırın sürekli kullanacak olan sizsiniz sonuçta