mom_baby25 Geçen ay muayenemde 2 yumurtam olduğunu söyledi doktor bu sayı ilaçla artar mı her ay yumurta sayısı aynı mı olur değişir mi?
herseyguzelolacak6 mom_baby25 yumurta rezerviniz kaç acaba ? Benim amh çok düşüktü 0,03 gecen sene temmuz ve kasım ayında ikisinde de 1 yumurta gözüktü ikisinde de 2 taneye çıktı iğnelerle vs ama ikisinde de toplanamadı gelişmediler tedavim iptal oldu. Yani evet 2 yumurta sayınız her ay değişebilir ve iğnelerle artabilir 3 olabilir 4 olabilir ama illa artacak diye de bişey yok
Washingtonxyz mom_baby25 fazla degismez ama mesala bi ay hic yokken diger ay bir tane olur vveya bi bakarsin bi bakarsin 3 olmus en fazla 5 olur diye dusunuyorum kendimden biliyorum ama onemli olan o bir yada 2 nin kaliteli olmasi
FatmaZehra06 @mom_baby25 degısıyor her ay yumurta sayısını kalıtesını artıran ılaclar var faydası olduğunu söylüyorlar
Cihanella Ben de 38 yaşındayım amh değerim 0,60 dı. Duyumlarımdan sonra hergün zeytinyagında kuru incir yedim. Allahın hikmeti o ay gebe kaldım ☺️ denemekte fayda var kuru incir yumurtalıklar için çok faydalıymış 🥰
Sila9 Tedavi sürecide önemli ben ilk gittiğim doktorda iki yumurta bile zor gözüküyodu çıkanda olumsuz oluyodu doktor değiştirdim doğru tedaviyle 8 yumurta çıktı ve sağ tarafın belkide menopoza girmiş demişti 8 yumurnın 5 i sağdan çıktı hiç üzülme iki kere dene başka doktorlarada danış olmadı
Yengec07 Sila9 merhaba, nasıl sayısı arttı öğrenebilir miyim , Takviye ne kullanmıştınız,tedavide hangi iğneler verildi kaç doz kullandınız
Sila9 Yengec07 aslında şöyle benim yumurtam 8 adetti hep sağ sol toplam ama önceki doktor sağ taraftan hiç yumurta alamadı menopoza bile girmiş olabilirsin sağdan dedi bildiğimiz ilaçlar kullanıldı sadece gün olarak fazla kullandım önde giden yumurtaları yavaşlattılar sadece ve önde gidenler bende genelde olumsuz olurdu
Sila9 Yengec07 Yengec07 ilaçları hatırlayamıyorum çünkü yaklaşık 4 ay geçti transfere hazırlanıyorum şuan