Smge92 Kizlar selamlar 8+2 deyim. Sizlerin nasil gidiyor? 10 haftada Fetal DNA yaptiracak olanlar varmi? Güncel fiyatlar hakkinda bilginiz varmi?
ssnur Smge92 bende tam 8 hafta bugün mide bulantısı bel ağrısı aşırı uyku hali😭 fetal dna istiyodum ama sonucu yanlış çıkan birkaç kişiye denk geldiğim için sanırım vazgeçtim
Postmodernmom Smge92 selam bizde bugün 8+1 deyiz bu hafta çok bel ağrım var ama dün bebişimi gördüm her şey yolunda çok şükür. Bende bi ara fetal DNA konusunda çok ısrarcıydım ama Allah göstermesin ama sıkıntı bi durum olmadan yaptırmamaya karar verdim.
Ikraa_22 Smge92 8+2 günlüyüm ben yaptırmayı düşünmüyorum her şeyi akışına bırakacağım Allah’a bırakıyorum
Smge92 ssnur yaa evet bende bugün okudum bu konuyu ama okadar para verdikten sonra nasil olabilir acaba anlayamadim..
Smge92 Postmodernmom saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Benimde agriyor belim ara ara gidiyor geliyor acikinca midem bulaniyor onun disinda yorgun ve uyku hali var. Kusmam yok allahtan. Carsamba gidecegim bende kontrole
Merybabies Smge92 ben de öyleyim 8+3 hafta benim , acıkınca bulantı var sabah ve gece geç saatlerde oluyor kusma yok pek , kusma az olunca veya olmayınca kimi erkek bebek diyor ama bilmiyorum hiç hayırlı sağlıklı olur insallah
Hashasim2020 Benim de 8+0 en son 7+3te bebek ve kalbi dinledik 1 ay sonraya randevu verdi. Bende de aşırı halsizlik ve iştahsızlık var
Smge92 Hashasim2020 araya zamani uzun koyuyorlar ama ben sanki dayanamiyorum ara ara kontrol ettirmek istiyorum sizdede öylemi 😊
Merybabies Smge92 evet ben de öyleyim yakında bir jetonla çalışan ultrasrason olsa gidip gidip kontrol ettirsem diyorum bazen 😅 Şaka bir yana ultrason pek iyi bir şey değilmiş Almanya da falan hamilelikleri boyunca 3-4 kez ultarson izni varmış hatta