Beyzasannn Ncyncy 2150 verdim medara ama doktorumdan memnunum ve kontrol muayenesi de olunca 2 kere gitmiş oluyorsun 2159 tl ye
amoretta Bahar1802 sedat beye gidiyorum ben. Doğum ücretini burda yazan arkadaşlardan duymuştum 28 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
rumeysa5 amoretta Sedat umuru diyorsanız normal ve sezeryan doğum için güncel fiyatı 35 bin şuan arkadaşım ona gidiyor benimle aynı haftada
nurunuzgeldi Sevooo1 fatma betül hocaya gidiyorum şimdilik memnunum bir çok kişi önerdiği için ona gittim çok güler yüzlü tatlı biri
Fidannn1 1_Pandackk ben de İstanbuldaki Lokman hekime gidiyorum en uygun kadın doğumcu 1500₺ en yükseği 2500₺
Bbaharincii Fatmanurduru ederim araştırarak gittim ilk defa gittim ama ilgili ve tatlı bi doktordu genelde de herkes memnun
Embu 1_Pandackk burda postlardan buldum doktoru 2100 diyorlardı gittim 1850 aldılar sonra özel sağlık sigortam var doğum paketi yoktu içinde ama süpriz bir gebelik oldu planlı olsa dahil ederdim en son gittiğim de de anlaşmalı kurum indirimi deyip 1400 aldılar yavaş yavaş son zamanlarda ücretsiz olacak galiba 🤣🤣
Aysglgnc Bursa Doruk Nilüfer’e gidiyorum bende muayene ücreti 50 tl ödüyorum.Doğum teminatlı sigorta yaptırdım Kasımda 35 bine doğum, tahliller ve muayeneler dahil memnunum
Bbaharincii Minikfasulyemm1 Serap Durmuşoğlu memnunum araştırarak gittim daha bir kere gittim ama yinede memnunum