nzh13 10 haziran: 109 12 haziran: 365 14 haziran: 962 merhaba arkadaşlar bu artış biraz hızlı gibi geldi bana. deneyimli olanlar fikir verebilirse çok sevinirim. dış gebelikten korkuyorum.
Bbaharincii nzh13 benimde hızlıydı dış gebelik değil böyle şeylerle kafanı yorma canım herşey güzel olacak diye düşün seni çok iyi anlıyorum
nzh13 Mamiko_2020 çok geçmiş olsun benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim ikincisi kimyasal gebelikti. şimdi ise yüreğim ağzımda. hiç sevinemiyorum huzurlu hissedemiyorum. çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip edeceği bir hamilelik nasip etsin 🥹🙏🏻
Mamiko_2020 nzh13 içinizi ferah tutun olumlu enerji gönderiyoruz evreneee😍dış gebelik sonrası kızım oldu 5 yaşında,ve ben tekrardan yine hamileyim bende beta takibi yapıyorum 🥰🙏🏻çok teşekkür ederim dilekleriniz için 🌸
Mamiko_2020 [silindi] regle 3 gün varken 31,4tü,reglim 11indeydi şuan 3 gün gecikmem var yarın veya pazartesi tekrar kan vericem 🥰testle takip ettim koyulaşma oldu o yüzden bi tık rahat davrandım