Alya05 Kivircik01 görmeyim ya geçen senelerde ordan geçtik aracın canımı açayım dedim allahım açtığım gibi kapattım öyle bi nem varki nefes alamadım
Sudee01 Kivircik01 duydum kuzum daha önce çalıştım orda ben biliyorum oraları bende sarıçam tarafındayım🫶🏻
deniz_95 Kivircik01 yağmurlu buralar yaa. Bi de deniz kenarında oturuyoruz esiyo 😩 yaz gelmeyecek diye korkuyorum 😂😂
Kivircik01 MadameTussauds 13 bacım ama sıcak oldukça su içiyorum iştahım çok kapandı e sürekli su da mide bulantısına dönüşüyor
Kivircik01 kahvesever__ Allah yardımcımız olsun bebeğim akşam olmuş yemin ederim terlemekten oturulmuyor
Sedanyn Badusveannesi Bende konyalıyım ama bu yıl evlenerek Adana’ya geldim memleketimin sıcağına kurban oluyum o kadar özlüyorum ki
Badusveannesi Sedanyn ya adanada nem olduğu için illakı daha fazla sıcak kıyaslanamaz da bizde sürekli buranın normalde bi esintisine falan alıyık olduğumuz için şimdi bu sıcaklar çok fazla geliyır gece 3 te falan anca serinliyır ortalık
Diylia Ben Samsun da yaşıyorum.Geçen sene temmuzda gitmiştik eşim ve çocuğumla Adana’ya.Allah kolaylık versin diyorum gerçekten böyle bir sıcak ilk defa görmüştüm yani
Htcilbay Kivircik01 adanada yaşayan 33 haftalik ikiz hamile biri olarak güneş beynimize işliyor. Ne etcez bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Temmuzda doğumun var. Allahim bebeklerim ne yaoacak onu düşünüyorum.