Nurbesteee [silindi] yani işte durumlarının elverdiğince yaptılar sağolsunlar bizde öyle erkek kız ayrımı yok neyseki bende çalışıyordum ama hiç beklentileri olmadı benden sadece çeyizimi mutfak eşyalarımı falan yaptım kendim onda bile bazı şeylerimi annem yardım etti öyle aldım ☺️
Bir1kelebek [silindi] 😄 ya sinsiliğini bilemem ama altın takma kpnusunda herkes imkanınca takmaz mı yani bi insan imkanı olsa gelinine takabildiği kadar takar ama yok olupta takmayana ne diyelim ki yok çünkü 🥹 sizin varda mı takmadı yoksa
[silindi] Bir1kelebek valla kv tanışma zamanı altınımız hazır dedi bizde sormadık neyden ne kadar diye düğünden öncede aradı altınlarımızı çalmışlar ailene deme düğün günü yapar takarım dedi masumca düğündeki takı merasimini bekledim ve getirdi 2 cumhuriyet takti ne hikmetse gelinlerinin jandarma oğlunun bile altın çalındığından haberi yok polise bile haber vermemiş 30 cumhuriyeti çalınan kadın yakında bombayı patlaticam bende detayları yeni öğrendim çünkü görüsmuyorum kv ile 😁
Bir1kelebek sulee97- benin kayınvalidemler de paraları ve altınları verdiler çok şükür praları altına dönüştürüp verdiler Allah razı olsun kendisini pek sevemiyorum ama şimdi bi sevdim fjjgkgkglhl yok yok şaka dhdjjdjd
Meltemanneolsun [silindi] 2 cumhuriyetle tamamlamış mi iyiymiş vallahi benim teyzem taktı 2 cumhuriyet bazısı öyle cimri oluyor belki de durumu yoktu bilemiyorum
Minikbebegimveben [silindi] 5 i 1 yerde kolye ve 15 gr bilezik kolyeyi ben yapmıştım anneme tak diye verdim bileziği de annem fındık parasıyla yaptı babama kalsa çeyrek anca 😅
DuruDefne_mommy [silindi] benim zaten çalışma hayatım olmadı bütün ceyizimi canım babam Allah razı olsun o yaptı ne istediysem hep fazlasını aldi.Dugunde de 30 gram bilezikle yonca kolye takmıştı ❤️❤️
rmeysahaf [silindi] bana saçma geliyor böyle şeyler eğer ailemin durumu varsa taksın tabi Elhamdulillah benim annem babam sağ olsunlar ben istemedim kendileri hep düşündüler bana seçtirip alıp taktılar aynısını ablama da yapmışlardı doğru olan da o bence erkek tarafı takıyor diye niye takmamazlık olsun ki durumları varsa
[silindi] rmeysahaf kesinlikle öyle o da evlat sonuçta yarın öbür gün köşede birikimi durmalı düğün de masraf demek zaten
e_blue_sky_a [silindi] evimin içinin çeyizini komple annem yaptı senelerce kızım beğen alayım diyerek. Geri kalanını babam düğüne bir ay varken aldı. Mobilyaları eşim ve ailem ortak aldılar. Kına+düğün karışık birşey yaptılar. Annem zincir ve bileklik takımı taktı 14 ayar. Ablam 14ayar sürekli takmalık bilezik yaptı. Abim 22ayar Ajda yaptı.
ug_fa-3diplomalianne [silindi] Allah razı olsun Rabbim her aileye imkan versin de evlatlarına içinden geldiğini yapabilsin annem hala çok üzülür keşke daha fazlasını yapabilseydim diye 🥹 kıyamam bilse benim için yaptıkları o altınlardan kaç kat daha değerli ❤️🤲
[silindi] Rusapolat hahah onuda aldı sayılır şöyle ki kinamdaki el acmasinda kaynimin bana taktiği çeyreği aldı avucuma koydu yani ben almadığım ceyrek yüzünden kaynıma borçlandım ve kaynimin haberi bile yok ne tür insanlara düşmüşüm 😅komedi
Embu [silindi] bilezik kolye bileklik taktı ailem bana alyansım kaybolmuştu onu da annem aldı evimde kızın getirmesinden gerekenden fazla eşya getirmiştim (beyaz eşya çocuk odası felan) çalışmadim hiç herşeyi ailem ödedi düğünden sonra da tatil paramızı verip çeyrek felan vermişlerdi erkek tarafıyla nerdeyse aynı ya geldi ben sıfır borçla üstüne düğünden sonra toplanan altınlardan alarak evlendim eşimin borçları düğünden sonra ödedik kuaför dış çekim paramı felan da ailem vermişti ah ahh o kadar onları zorlamıyom dediğim halde değerim bilinmedi 🤦🏻♀️ düşünün kınada avuç içine koyulan çeyreğin parasını ben biriktirerek vermiştim eşime 🤣🤣
Psikoanne Ailem 35 gr kaburga takmıştı, eşim ve aileside set(kolye-bileklik) ,35 gr zincir, her biri 20 gr 4 tane Adana burması (sonrasında 6 ya çıkardık)