lesl kızlar bayburtta yaşıyorum, kadın doğum doktorları hakkında bilginiz var mı? nasıl davranıyolar, önerebileceğiniz isim var mı
byz20 lesl ben de bayburttayım. Devlet hastanesinde üç uzman varmış. Birisi yeni başlamış. Bakalım pazartesiye randevu aldım Faruk hocaya. İlk defa gideceğim
buserdinc lesl bende şevval hanıma gidiyorum ama ilk defa gideceğim bende çok merak ediyorum hangisi daha iyi
ysmn08 lesl ben ecem hanıma gidiyorum. Ben sevdim yaklaşım tarzı bilgilendirmesi hoşuma gitti. Ecem hanım olmasaydı faruk beye gidecektim bayadır bayburtta ismini de duymuştum.
lesl byz20 bende faruk hocaya gidiyorum şu anlık sorun yok ama pek bilgim olmadığı için sormak istedim , siz kaç haftalıksınız
lesl buserdinc genelde faruk beyin kapısı daha dolu oluyor ama şu daha iyi diyemem faruk hocayada şevval hocaya da gittim ikisi de iyiydi
smyynurdstn ysmn08 merhaba bende gülce hanıma gidiyorum Ecem hanıma gebelik öncesi kontrol için gitttim biraz yaklaşımını begenmedim sonrasında gülce hanım geldi ona aldım randevuyu gebe oldugumu öğrendim onda gayet kibar bi bayan anlayışlı herşeyi güzel açıklıyor güzel devam ediyor her şey