Gizem1504 Günaydın Nasılsınız kızlar nereye nereye geldim son 100 diyorum artık 2li rakamlara geçiyorum bana mı çabuk geçti zaman anlamadım :) nasıl gidiyor hamilelik artık dışarıdan kendilerini belli ediyorlar sağlıkla kucağımıza alalım🤲🩵
Edizhr Gizem1504 son 96 🤲🏻🥹ama sezeryan olacağı icin son 90 diyorum ☺️yinede rabbim bilir ne zman ne olacağını gerçekten vakit çabuk geçiyor bazen bazende yerinde sayıyor gibi geliyor 🤭dün ablaları ilk kıyafetini aldı😍 beni daha çok heyecan bastı sağlıkla kavusalim inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲🏻sağlıkla gelsin minik prensesim İpek🩷🩷
Gizem1504 Edizhr ayy sorma kaçıncı çocuk olursa olsun heyecan bitmiyor :) sağlıkla gelsin ipek kızçe 🤲☺️🩷
Miniboy Gizem1504 benimde son 102 🙏🧿 allh sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çabucak geçti buzaman artık hareketlerini görebilmek hissedebilmek en güzeli. Kalan zaman güzelce geçsin kucağımıza alalım🙏🥰🧿
Nurkry Gizem1504 benimde bu gün son 100 uygulamaya göre , hayırlısıyla vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏 burda anı olarak kalsın dönüp baktığımızda ne çabuk geçmiş diyelim🌸