Mihriimah Aysaa20 yoo bildiğim kadarıyla sarı olarakta geliyomuş benimde pembe kahve geldi kan gelmedi. Kız mı bebişin canım aynı gündeyiz seninle 😅
Mihriimah BusraUfuk bende istemiyorum ya inşallah olmazsa yapıcak bişey yok tabiki ama böyle dua edelim hep 🤲🏻💕
Esu 38+6 da sabah saat 6 da nişan geldi gece 1 de doğum gerçekleşti.ilk gebeliğimdi.Şimdi ikinci gebeliğim 33+6 beklemedeyim.Allah herkese kolaylik versin 🌸
Mihriimah Esu yaa teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bide nişanın tek seferdemi geldi yoksa her wc gittiğinde gelmiş miydi?
TubaAyla13 Mihriimah ben de 38+5teyim iki gün once nisanim geldi heyecanla bekliyorum minik prensesimi 🥰 kasilmalarim yoğunlaştı özellikle geceleri umarım yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz bebislerimize 💗
Mihriimah TubaAyla13 yaa inşallah canım beklemedeyiz bakalım 🥰 peki nişanın bir keremi geldi ben her wc gittiğimde bakıyorum geliyor ufak ufakta
Mihriimah gbdl2023 kaç haftalıkken geldi nişan? Bide tek seferdemi geldi acaba yoksa bi kaçdefa devam ettimi?
TubaAyla13 Mihriimah ben perine masajı yaparken fark ettim canim bugün yaparken de geldi ama normalde akıntı gibi gelmiyor masajda geliyor
ikibaloglanannesi Mihriimah İlk doğumumda nişan geldi 2 saat geçmeden suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştik. (36+6 da gelmişti 37+0 da doğurdum sezeryan olarak)
Mihriimah ikibaloglanannesi açılman mı olmadı canım yoksa bebek mi tersti ? Sezaryen sebebini merak ettim de
Mihriimah Anneyimmmben oy maşallah peki tek sefer mi gelmişti nişan ? Ben her wc gittiğimde geliyorda