Nihan87 Oğluma hamileliğimde sıfır bulantı, sıfır aşermeyle doğum yaptım, adetim gecikmese test yapmasam hamile olduğumu anlamazdım, gayet de sağlıklı bir hamilelik geçirdim ki kendisi şu an 8.5 yaşında.
Sevgikaya1525 Tugraninannesi ne alaka saçmalamış doktor dediğiniz doktoru biliyorum geçen karşıma çıktı şöyle ki ilk oğlumda 9 ay hemen hemen kustum tiksinidm aşerdim tüm hamilelik duygularını yaşadım ama ikinci bebeğimde hiç biri olmadı ne tiksinme ne aşerme ne kusma ne de hamilelikte olan sinir stres duygusallık olmadı cnm ve 35 haftalık olduk ne yani sağlıksız mı şimdi
reyhan03K Tugraninannesi benim de Allah a şükürler olsun ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiç bir belirti olmadan hamilelik geçiriyorum çok şükür bebeğim iyi bence bünyeye bağlı
Postmodernmom Tugraninannesi bahsettiğiniz doktoru bende gördüm daha önce bizim bulunduğumuz şehirde doktorluk yapıyordu ama videosunda bulantın kısmını hatırlamıyorum ama benimde çok fazla bi belirtim yok şuan 8. Haftandayım çok şükür Rabbimin izniyle her şey yolunda. Dr Kağan Kocatepe’nin belirtilerim kayboluyor ile ilgili videosunu izlemeni tavsiye ederim müthiş güzel anlatmış bazen tüm belirtileri yaşarken bile gebelik sonlanilir bazende hiç belirti yaşanmaz ama gayet güzel ilerler gibisinden detaylı anlatıyor.
Accountant Tugraninannesi ne alaka ya ne alaka mide bulantısı yaşamadım 30 haftalık olduk herkes gürül gürül kusacak diye bir kural yok
Rabiss006 Tugraninannesi ay ne alaka yaa ben bebeğn 7 haftalık olmus gebe olduğumu anlamadım bile gittik doktora kalp atışını bile dinletti halada bulantım yok insanları boyle yaparak korkutmaktan baska bisey değil bu annemin hiç bulantıları olmamış sapasağlam doğmusuz yakın arkadaslarımında hic yoktu sağlıklıca doğurdular . Bosverin o videoyu miğdesi bulanmayanları kıskanmış o oyle dusunun 😂. Doktor bana bu konforun tadını cıkart ded hatta
dilaradoyan Tugraninannesi iki gebelik yaşadım ikisinde de hiç mide bulantım olmadı ikisininde hiçbir sorunu olmadı çok şükür ne bebeklerde ne hamilelik sürecinde bende. Bünyeyle ilgili tamamen. Nasıl böyle genellemişler anlayamadım
[silindi] Tugraninannesi oğlumda bir kere midem bulanmadı 38 haftalık doğdu gelişimi yerindeydi şu an 4 yaşında fazla fazla yerinde sadece kendi doktorunuzun size söylediklerini önemseyin 🧡
adatuna Tugraninannesi illa bulantı olduğunda gebelik var bulantı yoksa gebelik sağlıksız diye bir şey yok ama benim doktorum eğer bulantı kusma fazla ise düşük riski azalıyor sağlıklı gebelik olduğunu ultrasona bakmadan bile söyleyebiliriz eğer bir anda kesilirse o zaman sıkıntı var demişti hala her gittiğimde bunu söyler
miniminibebek Tugraninannesi gebeliğimin başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım şükür sağlıkla ilerledik 🥰
duygu_aslan43 Tugraninannesi canım onunla alakalı degil bulantılar beta hcg değeri 8.9. haftalarda en yüksek değere ulaşırmış haliyle hormonlar tavan oluyo bulantılarda bu haftalarda yoğunlaşıyor haliyle aslında vücutlarımız gebeliğe alışmaya çalışıyor