Htc2725- Kızlar eşim de ileri derece sperm düşüklüğü ve morfoloji bozuk çıktı bugün doktor bize tamoxifen,trentilin,muconex-c,Ace plus selenyum ilaçlarını yazdı bunları kullanıp da düzelme gören iyileşen oldu mu acaba
mrp2023 Htc2725- bu ilaçlara ek olarak sağlıklı beslenme spor ve sigara kullanıyorsa bırakırsa sonraki testte bi gelişme görülebilir zaten gelişme olmazsa doktor ilaçları değiştiriyor
Ayseguls_baby Htc2725- benim eşimde sadece spermde kalitesizlik çıkmıştı ama diğer değerler güzel bu şekilde de hamile kalırsın biz yine de destekleyelim demişti doktorum. Sigara içiyorsa bıraksın sağlıklı beslensin hareketli olsun demişti ek olarak proxeed vermişti ben de saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yapmıştım 3 ayda 2 katından çok yükselmişti değerleri
mrp2023 Htc2725- sizin amh düşük değilse vitaminlerle yükselmesi beklenebilir ama sizin tüplerde bi sorun varsa veya amh düşükse tüp bebek önerilebilir
Ayseguls_baby Htc2725- keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorsunuz sitesinde tarifi vardı ben ordan bakmıştım