Nurellaaaaaaa1212 Gynoferon kabız yaptıgı için doktorum ferrum yazdı. Afedersiniz inanılmaz derecede ağrılı ishalim. Büyük ihtimal ilaç yaptı yaşayanınız var mı ilacı şimdilik içmemeye karar verdim. O kadar su kaybettim ki dudaklarım çatlıyor zararlı mıdır
3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 Bende ilacı bir ara bıraktım kan değerim düştü doktora söyle istersen tekrar değiştirsin
Kvsr46kvsr Nurellaaaaaaa1212 kabızlık sinir bozucu. Ben bazen bi kaç gün ara veriyorum kabızlık geçince tekrar kullanmaya başlıyorum 😅 çözümü bunda buldum. Ama size hiç yaramıyosa kontrolde söyleyin belki damardan verirler
Selenavci63 Nurellaaaaaaa1212 nurellam sidefer kullanıyorum hiç yan etki yapmadı bir bak istersen kuşum
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 aşkım geçenlerde başka bir demir ilacı yüzünden aynı duruma düştüm. Yan etki yapmış sana da. İshalin bebeğe zararı yok ama suyu çok tüket. Susuz kalmaman çok önemli. Doktoruna tekrar söyle değiştirsin ilacını da .
3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 var kan ilacı olarak canım başka ilaçlarda değerlerin iyise sorun yokta düşer ederse sıkıntı bende bir ara bıraktım sonra tekrar başladım
Hilalcanim Nurellaaaaaaa1212 bana verdigi butun kan ilaclari mideme giren agri nefesimi kesiyordu bildigin ölüp diriliyordum hastanelik oluyordum biraktim dahada icmedim bana bi sorun olmadi ama sen yinede doktoruna sor
busra05_ Nurellaaaaaaa1212 gyno feron sanol kullanmıştım bende canım bende tam tersi ishal yapıyordu kabızda oluyodum arada ama sık degıldı ilaç degısmemıstı hiç doğum yaptım hala onu kullanıyorum
Ayseguls_baby Nurellaaaaaaa1212 gebelikten önce kansızlığım vardı dahiliye ferrum vermişti ellerimde döküntü oldu karaciğerime dokunmuş meğer. Doktora sorduğumda ilacı kes hemen içindeki maddeye karşı alerjin olabilir özel alabilirsin dedi ocean microfer almıştım bana çok iyi geldi şimdi hamileyim 12. Haftadayım demir ilacı olarak yine aynısını tercih edicem
cdss Ayseguls_baby kesinlikle ben de ocean microfer kullanıyorum doktor yan etki yapabilir dedi ama hiçbir şey yapmadı şükür çok memnunum