3_bebelianne bebek_29 bende yoğurt yada badem ceviz falan yiyordum şuan karpuza dadandım sıcakta buz gibi iyi gidiyor içim yanıyor sıcaklar fena😂😅
Kvsr46kvsr bebek_29 armut yada şeftali, yanında da süt veya yoğurt. Tabi doymuyorum ama idare ediyorum işte 😅
Sarikiz_25 Sude_48 bır kase yogurt salatalıkta dogruyoeum ıcıne yanınada uç gundur spagwttı yapıyorum🥰😃
Silaalgz Ne yesem doymuyorum 2 saat sonra acıkıp uyanıyorum açlıkta uyutmuyor ama uykulu üşeniyorum bıktım acıkmaktan yemin ederim 38+5 ama ben 2. Trimesterden beri böyleyiym
ozwoman Silaalgz geleceğim böyle olacak demek 2. Trimester bitmek üzere 😁 beni de gece açlık uyandırıyor yiyene kadar da uyuyamıyorum
Uyarfatma Kvsr46kvsr Ay bende doymuyorum ya yedigimden hicbsy anlamıyorum resmen sanki hiç yememiş gibi aç oluyorum
Kvsr46kvsr Uyarfatma mecbur geçiştirmem lazım. Diyet yapıyorum çünkü. Yoksa yaparım kocaman bi tost 😅 yada bi tabak makarna ohh mis. Ama diyet işte 😒
Kvsr46kvsr Uyarfatma bebeğin suyu çok fazlaydı, gelişimide fazla ilerdeydi. Bir aydır diyetteyim. Toparlanıyor çok şükür