Alparslaninanneesii Zeynoooom göreve falan mı gitti eşiniz eğer öyle ise tez zamanda sağlıkla kavuşun çok çok iyi bilirim🫶🏻
3_bebelianne Zeynoooom hep dualarımız asker ve polislerimizle can güvenliğimiz onlara emanet bir an önce kavuşun inşallah göreve falan gitti eşiniz sanırım
Tutaste_ Zeynoooom amin hepsini korusun da korkmanıza gerek yok kımse yan gözle bıle bakamaz ülkemize korkmayın
Zeynoooom Alparslaninanneesii evet göreve gitti şu an oratalık karışık olduğu için bizimkiler de orada herşey yazılmıyor işte Rabbim korusun 😔
Alparslaninanneesii Zeynoooom Allah’a emanet olana hiçbir şey olmaz kendinizi korkutmayın sürekli telkin edin, rabbim ben sana emanet ettim sen bana bağışla diyin🤍 ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin🫶🏻
1mihrimah Zeynoooom ortalık neden karışık hiç haber bakmıyorum etkilenirim diye ama merak ettim ne oldu
Melekmray Allahım eşinizi tüm askerlerimizi polislerimizi vatanımızı koruyanları korusun size de ferahlık versin insan düşünmeden duramıyor 🙏
sadece1selda @Zeynoooom Allahım hepsini korusun hepsinin içinde de bizimkileri,benim eşim de gidecek üç günü kaldı bir haftadır hüzün çöktü yanında ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hala alışamadım çok zor 🥺🥺💔