Aycill Merhabalar, Sezeryan sonrası Vajinal doğum yapan varmı aranızda? Ben 6 Yıl önce sezeryan oldum. Şimdi 4 aylık hamileyim. Ve Vajinal Doğum yapmak istiyorum.
Gokceegee Aycill instegramdan birsezaryenhepsezaryendeğildir sayfasında istediğiniz şehirde doktor ebe bulabilirsiniz 🫶🏻
Nesli006 Aycill Ankara şehir Hastanesi’nde ssvd bölümü var. Öyle artık eskisi gibi az değil yaygınlaşıyor
Blueeberryy Turkiyede nadir yapan doktorlar var ama yayginlasiyo bence Ama yurtdisinda yapiyolar arkadasim da sezeryan sonrasi normal dogum yapmis yurtdisinda
Aycill bebekannem Merhabalar tekrardan, 6 Yaşında bir Kızım var, ve şimdi nasipse tekrardan bir Kızım daha olacak, şuan 17+4 Haftalık hamileyim. Ve başka Çocuk düşünmüyorum.
Opmiyimgebeyim Ben de ssvd adayıyım. 30 haftalık olduk. Dua edin inşallah hayırlısıyla gerçekleşir. Son yıllarda ssvd destekleyen doktor sayısı arttı.
Birbebekannesi01 Aycill ankara bilkent şehir hastanesinde kadın doğum bölümünde ssvd poliklinigi de açılmıştı. Yaşadığınız şehirdeki devlet hastanesinde de olabilir bir sorup araştırın derim
Seyma0323 Yurtdışında yaşıyorum, oğlum 2,5 yaşında ve ssvd adayim. 34 haftalık hamileyim.. bakalım nasıl geçecek
Blueeberryy Duygusalanne72 bilmiyorumki benim ilkti ama bi muayene okun doktora sonra zaten fiyat alirsiniz bide arasinda en az 2 yil olmasi lazim sanirim arkadasimda istiyodu 1 yil var diye onermedi