Uzumlu_kek esmaugurrr ben hastanedeyim. Bebeğin hareketlerinde azalma var nst de de az çıktı. Tekrar nst istedi doktor
Uzumlu_kek esmaugurrr çikolata yedim meyve suyu içtim birsürü su ictim fayda etmedi.Dünde böyle azdı hareketi. Bakalım ne diyecek 2. Nst sonucuna.
esmaugurrr Uzumlu_kek ama çikolata yedikten 20 dk sonra falan bebek hareketleniyor ona dikkat ettin mi anında kana karışmıyor kuzu
Uzumlu_kek esmaugurrr ettim canım. Bide nst ye bağlanınca iyice hareket etmiyor. İçim dışım çikolata meyve suyu oldu valla midem bulandı artık. Ama 2. De daha iyi hareket etti
esmaugurrr Uzumlu_kek ya bana çatı muauenesi yaptı çok büyük ihtimalle sezeryan gibi görünüyor dedi ama günün dolmadığı için yatış veremem dedi bide göbeğimde kaşıntı oluyordu onun için özelde kan verdim safra asidi için yarın çıkacak sonucu bakalım
esra34_ Deleted33000 benim de bugün pembe ama yoğun akıntım geldi sancılarım da vardı gittik hastaneye nişanindir dedi düzenli sancı suyun adet kanamasi gibi kanama olursa gel dedi eve gönderdi
esra34_ Sevval12 Pembe akitim gekdi gittim hastaneye nişanindir gelen dedi sancılarım da var ama düzensiz
Uzumlu_kek esmaugurrr çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz. Bebeğin başı aşağıda değil mi neye göre sezaryen dedi acaba. Bana çatı muayenesi hiç yapmadılar da
Deleted33000 esra34_ yaa geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallah nasıl doğurdun normaldi degilmi doğum hikayeni sabirsizlikla bekliyorum
Deleted33000 esra34_ sonuç mükemmel olur tabiki minik bebişine kavustun darısı başıma inşallah yeni bı post açtım bı oraya bakarmisin