ppmerlina nazooo97 valla bitanem ben hiç anlamıyorum zaten ben de sordum ama seninkinin yüzü elleri falan çok net. Böyle net olunca erkek bebek diyorlar
Asteriaa nazooo97 kız postta uyarı var görmedin mi :D ultrason fotosu atmayın yoruma yazılmış😶🌫️🫣🫥 cevap veriyorumm senin bebişşş erkek 🫶🏻🥸🥳🩵🪺🦕🎊🎉🎇🎆🧨yuppiiii🙂↔️
3_bebelianne nazooo97 post sahibi anne ultrason koymayın dedi ama bende dayanamayacağım erkek bence kafa yapısı vesaire
MadameTussauds ppmerlina Off offf evet ya o sumak eksisi kuru patlican dolmasinada baya iyi gidiyor haaa
ppmerlina Herseydenbiktim yapıcam valla sağol aşkkk et gibi lezzetli olur bu 😍 bu sosun içinde pişiyor yani
Herseydenbiktim ppmerlina Evet hayatim, normal ilk su koyuyoruz su azalınca biraz sosu az ısıtıp döküyoruz onunla pişiyor
ppmerlina Asteriaa shshshshhshshs ya Allah seni djdjdjd Arkadaş çok tatlı ama 🥰🥰 ben de yorum yaptım erkek dedim
MadameTussauds ppmerlina Gurmelikte sinir tanimam beybyy damak tadima cok güvenirim zaten benden baska kimse güvenmez ajjaajaj 😂😂
3_bebelianne ppmerlina neresi bizim izmir evka3 ama annem orada oturuyor ben eşimin memleketindeyim şuan
ppmerlina MadameTussauds ben de kendime çok güvenirim hatta en sevdiğim tv programı masterchef çok şükür yarın yeni sezonu başlıyor onun da 🤣🤣