ppmerlina Arkadaşlarımm merhaba öncelikle lütfen bu postun altına başka ultrason görüntüleri atmayalım çünkü o zaman sabote oluyor doğru düzgün cevap alamıyoruz 😭 12.haftadan ultrason görüntüsü. Cinsiyet tahmini olan var mı? 🙏🏼🤲🏼
ppmerlina Burnosunn_annesi Herseydenbiktim MadameTussauds reyhan03K Ayy hepiniz kız dediniz bacılarımm son haftalarda ben de kız hissediyorum inşallah kızdır yarabbimm kız istiyorum tabi sağlıklı olsun en önemlisi o ama kızlar daha bi tatlı be 🤣🤣🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤲🏼🤲🏼
yildizkaradag ppmerlina sen kız hissediyorsan yüksek ihtimalle kızdır bana da doktor 12 haftada erkeğe benziyor ama daha erken göstermiyor dedi dün 17+3 günlüktüm kız olduğunu öğrendim ve baştan beri içimden kız geçiyordu belki çok kız istediğimden öyledir diye düşünmüştüm ama anneler hissediyormuş gerçekten 🥲🫶🌸
MadameTussauds ppmerlina Öhööm benim oglumda cok tatli teyzesi sjsjjs 😂😂 Kiz gibi hissettim Rabbim gönlüne göre versin bacimm 🥰
ppmerlina yildizkaradag amiiiin bitanem çoook teşekkür ederim 🥹🙏🏼 Maşallah Allahım sana en az senin kadar güzel bir kız bebiş verecektir eminim 😍😍🧿 Kesinlikle hissediyoruz katılıyorumm
yildizkaradag ppmerlina sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah öncelik tabi ki sağlık ama gönlünden geçen olsunnn🫶🌸
ppmerlina MadameTussauds heee ilk bebişin için demişsin sorii Ee annesi tatlı eminim o da tatlıdır 🤣🤣🥰
yildizkaradag ppmerlina yaaa ne tatlısın çok teşekkür ederimm🥹🫶🌸 rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah 🤲🥲
MadameTussauds ppmerlina Hee yaa biliyorsun ben 2. ye gebeyimmm Hürrem gibi söyledigimi farz et sjsjsj 😂😂 Ama bu göbüsümdekini bende kiz gibi hissediyorum bakalim 😂 Bugün kustun mu kiz 🤣
ppmerlina Iremm26 ayy erkek diyen 2 oldu hadi bakalımm ay sonunda eğer kendini saklamazsa öğrenicez inşallah, bu posta yazan hepinizi etiketlicem bakalım kimler bildi 🤣🤣🥰