Glsmcglr Hanımlar bir tane morarmış hemoroidim var dayanamıyorum ağrısına oturup kalkamıyorum bile. Lutfen sunu yaptim hemen gecti rahatlattı dediginiz ne varsa desteğinize ihtiyacım var😞
AybenYB Glsmcglr her şeyi denedim asla geçmedi, çünkü hamileliğimin başından beri hayatımda hiç kabız olmamış olmama rağmen hormonlara bağlı kronik kabızlığım var, doğumdan sonra yüksek ihtimal ameliyat olmam gerekecek hemoroid ameliyatı
ilkayksck Glsmcglr buna doğal yolla ne yapılır hiç bir fikrim yok açıkçası ama rabbim şifa versin b b normal zamanda çok yaşarim hamileyken de hep demir ilacı tetikler bol probiyotik kullanmanızı tavsiye ederil en azından rahat ettirir kabız olmamak adina
Nesli006 Glsmcglr anneminde hemoroid agrisi ttgnda kzimin kremi sudocremi vardı ondan alıp sürmüş agrsini geçirdi vs diodu denemek lazım m. Bide sıcak suya otrmk iyi geliyorr.
Mutluozturk Glsmcglr ben doğum yaptım üstünden 2 yıl geçti 6 tane üzüm tanesi kadar bazen şişiyor ağrısından kaşıntısı dan duramiyorum ama kantaron yağı kullandım hem ağrı geçti hem şişlik fısaldı kantaron yağı kullanin
AybenYB Glsmcglr öyle valla, anneler olarak nelere katlanıyoruz bebişler için gerçekten çok güçlüyüz. Canım bir ara o kadar yandı ki buna dayandıysam doğum sancısına çok daha rahat dayanırım dedim. Allah size de şifa versin. Doğumdan sonra genel cerrahiye gitmek gerek
Bebegimibeklerken__ Glsmcglr buzun üstüne oturdum ben havluya sarıp soğuk soğuk iyi gelmişti çok geçmiş olsun
Mutluozturk gizemmccc hayır tamamen geçmedi ama kocamandı fısaldı zora gelince acı yiyince ve kabız olunca yeniden şişiyor
Brcnbysl Glsmcglr canım benimde son 3 haftadır vardı dediğin gibi çok kötü oldu sana tavsiyem magnezyum sülfat tuzu eğer hala çekiyorsan nasıl yapacağını anlatayım
Meltemanneolsun Glsmcglr ben hariç anne tarafımin neredeyse hepsinde var hemoroid annem ameliyat oldu geçti kuzenim de 1 ay sonra olacak ve çok ağrı oldugunzaman zeytin çekirdeği yutuyordu annem iyi geldiğini soyluyordu