Madamebubu bebek_29 zorunlu sezaryen olucak çünkü miyom var onu da alıcaklar. Vajinal doğum isterdim ama olmadı buna da kendimi alıştırdım.
bebek_29 Zeynepenfal21 Ama bak canım burda 5 6 gebeliği olan var kız siz neden bana taktınız herkes tecrübeli ve cesaretlisin yazmış bu posta tek değil başka postlarda da yazan var o zaman sizde cesaretli olun 6 7 tane çocuk doğurun Düşünmüyorum zatenn bi 10 yıl sonra düşünürüm 🫠
yildizkaradag ikibaloglanannesi hahahah evet evet o postu da momda açacaktım karıştırıp kidste açtım neyse dedim öyle kalsın😂😂doğru benim isim hafızam sıfır kusura bakma 🙈🙈 iki oğlan annesi olarak görünce hatırladım aklımda kalmışsın😅 dün bana önermiştin sanırım💕 takip etim hemen🌸
isimsiz12 bebek_29 2. Sezeryan ama merak ettim bildiğim kadarıyla sezeryan doğum yapan kadınlar max 3 dogum yapabilir diye biliyordum 4.tekrar ameliyat risk olarak duymustum
bebek_29 isimsiz12 yok canım bence öyle birşey hatta ben doktora sormuştum öyle birşey yok dedi benim arkadaşım 4 kere sezeryan oldu bir sorun olmadı
Ayse10 bebek_29 maşalllah tecrübelisiniz☺️ sağlıkla kavuşun inşallah tekrarlayan sezaryen doğumda kesi hep aynı yerden mi oluyor? Benim de ilki mecburi sezaryen doğumdu 2. de öyle olur kısmetse inşallah.
Nesy 2cocuk2kopek deri altı çubuk oluyor ya çip şeklinde ondan bahsediyorum 3 sene gebeliği önlüyor ve yüksek koruması var
Nesy 2cocuk2kopek evet çip sonuçta ahahaha ben de taktırmayı düşünüyorum spiralden bile daha yüksek koruyuculupu var tüpleri bağlatma yaşınız gelene kadar çok iyi bence
Zeynepenfal21 bebek_29 yanlış anladiysan kusura bakma cnm cesareti sezaryen olduğu için soyledim doktorlar 3. Bile riskli diyor ya dikiş açısından normal doğumda öyle bi risk yok 9.10 taneye kadar yolu var 😃😃😃
dedimolabilirrr bebek_29 ikinci sezeryanımı olacağım inşallah ilkini 2019da olmuştum baya geçti aradan ama korkuyorum sanki ilk doğum hiçbirşey hatırlamıyorum 🙈 ama çevremde ssvd yap diye acayip baskı görüyorum ben ya
Ehjfjsjs dedimolabilirrr aynıyız bende 2019 da ilkini yaşadim oğlum 6 yaşında hala korkuyorum sanki hiç yapmamıştım gibi😃
Demet_yldz dedimolabilirrr ssvd için bende görüştüm doktorumla olumlu konusuyo ama dogum uzun da olabilir dedi ben sezeryan kararı verdim doktorumla