bynist Kizlar doktor tetenoz asisi olmana gerek yok dedi koyde pasli makasla kor ebede dogirmicaksin ya oyle bir sey olmaz burda dedi 😳 olmayacak olan varmi??
ikizannesiFilizkaradogan bynist öyle seymi olur ya 😕😒tetanoz asini ol dedi banada ozellikle bugün ikinci dozumu oldum bende
mrvnur bynist bende olmadım bende dr unuz gibi düşünüyorum benim iki kardeşim doğum yaptı onlarda olmadı. Madem öyle bir risk var her ameliyat olana niye yapmıyorlar.
KubraatMacit bynist ben geçen sene oldum hamileyken bu sene yine hamileyim doktor biz ameliyathane temizliğine güveniyoruz ama sonuçta sezeryan yine de ol dedi ben tedbiren olucam
Yayla ikizannesiFilizkaradogan 33 haftalık. İlk bebeğimdede olmamıştım. Doğumdan sonra. Antibiyotik veriyolar serumla mikrop kapmayalım diye.
Nihalceart Tetanoz aşısı 20. Haftada ilk dozu olmak üzere 3 doz sağlık ocaklarında yapılıyormuş. Doktorum olma demedi ama kararı bana bıraktı bende muhtemelen önümüzdeki hafta olmayı dünüşüyorum
Pcdshn Zaten doktorunuz değil aile hekimliği yapıyo aşıyı, gidip kaydolup aşınızı olmanız gerekir, nerde nasıl ne zaman doğum yapacağımız belli mi olur, işi sağlama almak lazım 🤞
Zambak Kayıtlı olduğum sağlık ocağında aşı zamanının geldiğini söylediler gittim ilk doz yapıldı daha sonra doktoruma bilgi verdim o da önemli bi aşı olduğunu söyledi daha sonradan oluşabilcek tehlikeler için tedbir yani.olumsuz bişey duymadım ağzından.doğum veya ameliyat anını bırak şu an bile ayağına bişey batabilir belli olmaz sen tedbirini almış oldun dedi.
Pinaryyim Zambak aynı şekilde bnmde doktorum ve aile hekimim bu şekilde konuştu ilk dozu oldum ikinci dozumu bikaç gün içinde olucam. Tedbir bizden takdir Allah’tan
mrvnur KubraatMacit bu aşının 5 yıl koruyuculuğu olduğu söyleniyor. Geçen sene olmuşsun bu sene yine niye oluyorsunuz.
KubraatMacit mrvnur sezeryan olacağım için tekrar olucam bir de 3 söz değilde bir söz oldum geçen sene o yüzden
Damla________ bynist aslında dogru demiş ancak sen yinede aşını ol . Bisey olmaz olmaz olacağı varsa sana olur allah korusun sonra doktoru suçlar kendinide kötü hisseder pişman olursun sen tedbirini al takdirini Allah’a bırak ☺
makay Grip aşısı gibi tartışma li bi aşı olmadığı için(yani yan etkisi yok bilindiği kadarıyla) ben olunması gerektiğini düşünüyorum..
mrvnur makay yan etkisinin olmadığından eminmisiniz. ben çok araştırdım. Aşıdan sonra erken doğum ölü doğum yapanlar var
Dytanne bynist canım bende doktoruma sordum açıkcası olmak istemiyordum o bana bıraktı. Sizce ne yapayım dedim ben gebeyken aşı olmamıştım dedi. Bende olmadım. Sonuçta ameliyathamede olucaz doğumu inşallah. Ki her demirden de tetenoz kapılmaz. Paslı demirden bulaşır. Ben de olmadım. Ama karar senin eğer için rahat etmezse aşını ol derim.