herseyguzelolacak6 merhaba şöyle ki ben ilk çocuk istediğimde herşey normal deniyordu ta ki bi doktor amh sonucuna da bakalım diyene kadar ilk ölçüldüğünde 0,57 idi sonucum ve direkt tüp bebek denildi hemen tedaviye başladım en yüksek dozda ilaçlar kullandım 2 tane yumurta gelişti transfer yapıldı ama sonuç negatif oldu bi sonraki ay yine 2 yumurta gelişiyo gibiydi ama birisi istenilen boyuta ulaştı o alındı ama istenilen hücre sayısına bölünmediği için transfer olamadı içimde kalan o küçük boyutlu yumurta için aşılama yapıldı ama p da olumsuz oldu sonra tayin dolayısıyla şehir değiştirdik be gittiğimiz yerde tüp bebek için yeterli hastane yoktu 2 sene boyunca ben de doğal ne duyduysam onları içtim, kullandım, hacamat sülük yaptırdım ama değişen bişey olmadı, 2 sene sonra yine tayin olduk bu kez hastane vardı ama ben pes etmiş durumdaydım psikolojik olarak eşim de şansımız varken deneyelim dedi neyse tekrar macera başladı ve benim amh 0,39’a düşmüştü neyse yine iğneler ilaçlar ilk 2 denemede yumurta oluşamadı ben yine çöküşteyim sonra yine devam edelim dedik doktor prp yapalım dedi onu yaptırdık iğne tedavisi öncesinde bu kez 2 yumurta oluştu, ama şansımız yükselsin diye havuz yöntemi yapmayı uygun gördü doktorum yani bi kaç ay yumurta biriktirilecekti ama sonraki aylarda hiç yumurta oluşmadı bu kez kök hücre tedavisi ile destekleyelim dedi o da epey maliyetliydi çok da kanıtlanmış bi tedavi değildi neyse onu da kabul ettik onun için güncel amh sonucu gerekiyordu baktırdım ve benim sonucum 0,03e düşmüş neyse biz evrakları tamamladık teslim ettik izne ayrıldık çünkü kök hücre yapılacağı için devlet 3 ay sonraya onay veriyo denildi, izindeyken ben adet olmam gereken zamanda 2 gün çok hafif kahverengi lekelenme yaşadım devamı gelmedi dedim herhalde adetimin düzeni şaştı ara ara olurdu çünkü öyle böyle derken yaklaşık 2 ay adet görmedim dedim bi test yapayım heyecan olsun😁 aaa pozitif hemen doktora gittim 7+6 hamileyim o kadar mucizeydi ki çok şaşırmıştık, aradan 4 yıl geçti yine çok şaşkınlık yaşayarak 2. Gebeliğimi öğrendim şu an 27 haftalık oldu umarım sağlıkla bu kızıma da kavuşurum yaşım 40 bu arada🙈 yani ilk hamileliğimi 6 yıl sonra 2. hamileliğimi 10 yıl sonra yaşadım,kusura bakmayın uzun oldu umarım siz bu kadar beklemeden yavrunuza sağlıkla,kolaylıkla kavuşursunuz ve şunu ekleyeyim ben nasıl olsa kök hücre tedavisi için 3 ay onay bekleyeceğim diye kafada bitirmiştim bebek olayını o stres gittiği an oldu mucizem tabiki Allah’ın izniyle, dualarım sizinle herşey gönlünüzce olsun🌸