Merrriiii Kızlar Ovülasyon testi yapıyorum beş gündür pozitif adetim düzensiz ama en son olduğum tarihe göre reglime az kaldı gecikmeli adet oluyorum diye ovülasykn testi yaptım beş gündür pozitif ne demek acaba gebelik olabilir mi başına gelen var mı
8143 Merrriiii ben nisan ayında adete 5 gün varken ovulasyon testi 3 gün pik yapmştı sonra gebelk testi yaptım şuan hamileyim cnm çok şükür bi test yap istersen
betulraimi Merrriiii ben hamileyim 5 gün gecikince önce normal test yaptım baktım silik çıktı ovulasyon da yaptım o daha çok pik çıktı en son değerim Salı günü 6643 çıkmıştı ve yine daha kötü çıktı ovulasyon test yap ovulasyonla tek kaşma
Mariam2 Merrriiii evet gebelikte lh yüksek çıkar diye biliyorum benim lh hormon 97.9 yumrtlama mi oldu bilmiyorum ama benim degrler yüksek o yüzden düşmüyor bile
Eylul1987 Daha dün ovulasyon testi aracılığıyla gebe olduğumu öğrendim. İki cizgi de kirmizydi gebelik testi yotim silik çıktı. Kan verdim kanda beta yükselmiş
Merrriiii Eylul1987 maşallah sağlıkla kucağınıza alın. Adete yakın mı çift çizgi çıktı Ovülasyon testinde
Bade2711 @8143 bende aynı şeyleri yaşıyorum testlerede güvenemiyorum pek ama iki test yaptım ikiside silik cıktı yani olmasa birinde çıkmazdı heralde yarın tekrar yapıcam koyulaşma varmı veya varmı yokmu diye biraz tedirginim açıkcası 🙄