ShemsTural Hanimlar merbaha, ben 20haftalik hamileyim. Bugune kadar hep erkek soylenmisti,bugun baska hastaneyr gittim egitim arastirma hastanesi, kiz gibi dedi. Cok canim sikildi ben hep erkek diye kendimi ona hazirlayip bazi alisverislerimi oyle yapmistim. Ilk 13haftada ozelde erkek dediler. Sonra iki kere de devlet hastanesinde en son 18haftada kesin erkek demislerdi. Simdi icime kurt dustu hangisi dogru?
Mel0s ShemsTural ultason resmini vermedimi canim benm doktorumda ilk kiz gbi dedi snraki hafta gelin dedi gttik direk bacak arasinin resmini gosterdi bize kesin erkek dedi bazen benmd icime dusuo😂 detayliyi bekliorum bnde orda daha net ogrenilip
Kelebek123 ShemsTural ne demek kıza benziyor. Bebek olmuş 20 haftalık. Ne olduğu bellidir artık. İyice görememiş demekki.
ShemsTural Mel0s devlet hastanelerinde vermiyolar ama 13haftasinda gittigimde doktor vermisdi resmini direk bacak arasini açmış gorunuyordu ama icimde acaba die bi soru yarandi
ShemsTural Kelebek123 vallaha bende ona sinir oldum, ama bana erkek demislerdi dedim, ben kiz gordum dedi tekrar bile bakmadi cok canim sikildi