tudem Nazli67 süpersiniz, bir de son şunu sorayım, sütünüz tam gelene kadar ilk iki günde mama verdiniz mi, verdiyseniz de biberonla mı ya da şırınga tarzı birşeyle mi?
Nazli67 tudem hayır kesinlikle mama vermedim çünkü süt gelmeden önce gelen o sarı suyu kesinlikle bebeklere vermeniz gerekiyor. Bebeğin onu içmesi gerekiyor antibiyotik görevi görüyor ve bebek onunla doyuyor zaten
Nazli67 Kurbagaannesi evet canım yanımıza aldık. Arabamızda bıraktık Doğumdan sonra eşim indi arabaya çıkardı otu Sudan
Nazli67 Edaasik Fatiha ihlas felak nas inşirah ayetel kürsi okudum canım. Ama bazıları Meryem duası da okuyormuş kurandan
balinannesi20 Nazli67 Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım ☺️🤲🏻 Ebe açıklığa bakmaya geldiğinde çatın çok acıyor mu çatı muayenesindeki gibi yoksa sancıdan onu hissetmiyor musun🤭
Nazli67 balinannesi20 acıyor biraz canım 🤭 ama o an çok umursamıyorsun bi an önce yapsın bitsin Doğum olsun diye. Yani ben öyleydim 😃
balinannesi20 Nazli67 bugün tekrar çatı muayenesi oldum canım bebek girişten 5-10 cm içerdeymiş açılma var mı diye baktı doktorum bu sefer çok acıdı doğumdaki açılmalarada mı böyle bakılcak dedim evet dedi tırstım biraz 🙇🏻♀️🤭 kısa sürüyor ama insan korkmuyor değil😂
Lami_18 Nazli67 sağlıklı evlat olsun☺️🙏🏻kaç kilo oldu?Ben korkuyorumda bebeğimin kilosu çok olucak diye🙄daha 33 haftalığım
Betus06 Nazli67 bebeğiniz hayırlı olsun darısı bana olsun ,18. Haftadayım ama inş normal doğum yaparım .benim en çok merak ettiğim şey normal doğumda ıkınıyorsunuz haliyle büyük ve küçük tuvalet durumu oluyor mu ? Hastaneye yatısınız yapıldığında lağman filan yapılıyor mu ??
Nazli67 Betus06 küçük tuvalet için yaptılar sonda. Ama büyük için bişey yapmadılar ama o an ıkınırken çişiniz gelse bile kimse size bişey demez hem sizde o an onu düşünmezsiniz. Beni çatala aldılar çişim var yaparsam diye korkuyorum özür dilerim dedim doktor saçmalama ne özürü sen bebeğine odaklan dedi
Aysktr Betus06 12. Haftadan beri yapıyorum aslında gebeliğimin basından beri yapıyordum o yerleşme zamanıydı ilk üç ay dikkat etmek derken ara sıra yaptım 12. Haftadan sonra aralıksız devam ediyorum
Nursen21 Nazli67 hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla 18 günüm kaldı benimde ama nedense sanki hiç gelmeyecek gibi düşünmeye başladım 😕 Bilmiyorum nedense moralim bozuluyor artık
Efsaneni Nazli67 azerbaycandan Selamlar ablalarim Ya kardewim ben cok korkuyorum dogum soylerken nasil olucak die 😱 hep duwunursen bacaklarim esiyor
Gulnar44 Nazli67 Sağlıkla büyüt insallah hayırlı evlat olsun Rabbim banada rahat doğum nasip etsin insallah