Bende uzun zamandır iğnelerden ilaçlardan uzak durmak istedim bu ay tam aşılama yapacakken yengemin kızkardeşinin komşusu bize bir şey önerdi tabi olumlu sonuç alıp öyle önerdi bizede 16 senedir evli çocuğu olmuyordu 2 kez tüp bebek yaptı en sonda geçen ay yapmıştı tutmamıştı doktorlar ona yumurta kalitesizligimden dolayı tüp bebek bile yapsan tutmaz demişlerdi ama rabbim şifayı verirse öyle de olur böyle de takdiri ilahi diyorum instagramda @gulistansifa.aktar sayfasına bakın derim kadınla iletişime geçmek isteyen burda sayfayı bırakıyorum
Maliyeti fazla olabilir bende sipariş verdim hafta içi elimde olur o bahsettiğim arkadaş tüp bebek bile yapmış olmamış ama bu ay hamile haberini aldık 6 haftalık şuan o kadar iğne veya aşılama vs lere para veriyoruz çöp oluyor bir kez de bunu deniyeyim dedim aklımda kalmasın sonrasında diye sizlere de önermek istiyorum çevremde uzun süredir hamile kalamayan bir çok arkadaşa önerdim sizlerde mahrum kalmayın istedim bir göz atın derim benden size bir kardeş tavsiyesi olsun istedim 🥹🤲♥️♥️