Emine071 21 haftalık hamileyim bir aydır ara ara son günlerde sık sık sanki nefesim daralıyor boğazım da birşey sıkışmış kalmış inmiyor gibi oluyorum size de oluyor mu
Bitter Emine071 Emine071 normal canım bende de oluyor bebek diyaframa baskı uyguluyor büyüdükçe ondan oluyormuş bende hâlâ da var maalesef
Canim Emine071 Bendede oluyor canim ben 29 haftalik hamileyim 1 aydir filan bendede oluyor doktora sordum normal dedi, sirt ustu yatigimda dahada nefesim kesiliyo derinden nefesimi alamiyorum sanki bogazimda biseyler var, ama normalmis
GmysRmzn Emine071 baslarda normal demisti ama son zamanlarda sormadm da dmein 124 ciki nabiz 25 haftaligiz
Bitter Emine071 bende de öyle sanki tıka basa yemişimde nefes alamıyorum gibi çıkarmak istiyorum midemdekileri ama biliyorum bir şey de yemedim yastığımı dik tutuyorum öyle olduğum zaman kalkıp balkona çıkıyorum biraz nefes almak için biraz iyi geliyor ama yatağa girdikten sonra yine aynı yani bi oluru yok canım ben şu an 35 + 3 üm geçmedi doğuma kadar da böyle devam edecek sanırım yapacak bir şey yok 🙄