Mihrasina_ canım öncelikle belirteyim hiçbir şekilde birinin reklamı olsun diye söylemiyorum. Şans eseri Instagram üzerinden denk geldim kullandım hatta korkarak kullandım ama gerçekten sonucunu gördüm nihal’in bahçesi hayıt macunu. Günde 2 kere kullanılması gerekirken cesaret edemedim günde bir defa kullandım ona rağmen değerlerimi çok güzel düzenledi sana tavsiyem ilaç kullanma macuna bir şans ver herhangi bir yan etkisi yok memnun kaldığım için paylaşmak istedim hatta birkaç kişi daha yazmıştı onlar da kullanmış onlar da memnun kalmış ve soranlara da tecrübe ettiğim için yazmak durumundayım. İletişime geç onlar illaki nasıl kullanman gerektiğini ve gerekli bilgiyi vereceklerdir kullan faydasını göreceksin ilaç da olacak şey değil aksine ilaç Bir nevi bağımlılık yaratıyor ve daha erken düzene girmesi gereken hormonları daha geç bir şekilde düzenliyor ve yan etkileri daha yüksek ama bu bir nevi takviye edici bir gıda seviyesinde olduğu için daha faydalı ve organik şifa olsun dilerim senin gibi aynı durumda olanlarda kullanabilir tabii en başta problemi belirttiğim sayfaya soracaklar ona göre macunu alıp kullanacaklar