Dnzasil Arkadaşlar ilk gebeliğim olduğu için bulunduğum ilçede doğum yaptırmıyorlar o yüzden en yakın Gaziantep olduğu için Gaziantep üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum orada doğum tecrübesi olan var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Dnzasil Evremmmerve Bende son haftalarda kontrole oraya gitmeyi düşünüyorum ama nasıl ilerleyecek bilmiyorum çünkü başka şehirdeyim zor olacak biraz
Evremmmerve Azrmgll ne zaman doğum yaptınız biraz bilgi verir misiniz?mesela çocuk alıyorlar mı yaniniza suit odalar varmı doğum için ne kadar ödediniz
Dnzasil Evremmmerve Ben Adıyamanın ilçesindeyim benimde son haftalarım İnşallah herşey güzel gider haber bekliyorum sizden
Azrmgll Evremmmerve süit oda yok dogum bölümü var dogum yapanların hepsi aynı yerde yatıyor perde var arada acil bölümü gibi düşün
Azrmgll Ben ücret odemedim dogum anında bazı ebeler sertti biraz ben normal doğum yaptım kızım erken doğdu küvete aldılar ama sogum sonrası çok güzel ilgilendikler ben kendim baya sağlık problemi yaşamıştım çok ilgilendiler 2020 de dogum yaptım
Dnzasil Evremmmerve Maalesef Ben ilçesindeyim hastane donanımlı olmadığı için ilk doğumu yaptırmıyolarmış doğum esnasında herhangi bi sıkıntı olursa müdahale yetersizliği olur diye Adıyaman merkezi de burada kimse önermiyor kötü davranıyolarmış o sebepten Antep belki daha iyidir diye düşünüyorum
Dnzasil Rukiye14 Şehir hastanesine hsg için gitmiştim çok ilgili değillerdi çok yordular beni o yüzden hiç düşünmedim orayı
Rukiye14 Dnzasil evet zaten aşırı kalabalık. Maksat temiz. Kadın doğum katı belki daha farklıdır. Şans aslında kimilerine de çok iyisi denk geliyor.