oonambirnambir Postuma neden kimse yazmıyor öncelikle onu Bi sorayım 🙄😂, 13 haftalık hamileyim lazerim var yüzümü kollarımı bacaklarımı koltuk altı falan yapıyorum, bugün karın altımı da yaptım biraz acaba zararı var mı, siz yapıyor musunuz
Azraa33 oonambirnambir canım lazer kesinlikle hamilelikte yasak ben hamile olduğumu öğrendim gün dondurdum
Elzem123 oonambirnambir hamilelikte lazer yasak. Aslında bunu gittiğiniz yerin bilmesi lazımdı nasıl yaptılar.
oonambirnambir Elzem123 lazere gitmiyorum benim kendi aldığım var evde yapıyorum yüzümü kollarımı falan
oonambirnambir Asyarslan60 sadece yüze yapsam olmaz mı, kendi lazerim var, kuaföre veya güzellik salonuna gitmiyorum
r_deniz oonambirnambir ben sırf hamilelik şüphem var diye yapmıyorum siz 13 haftalığa kadar çok bile yapmışsınız lazer hamilelikte yasak
tahamommy oonambirnambir gebelikte deri incelip hassaslaştığu için ev tipi lazer bile olsa derin yanabilir ve ömürlük iz kalır aklında bulunsun, bende gebelik öncesinde yüzüm dahil yapıyordum, gebelikte eğer yüzümde çıkarsa iple aldırıyorum çok acıyor ama dayanıyorum 🥲 yüze de ağda da olmuyor bilgin olsun yine derin inceldiği için tahriş edebilir dediler bana
Pink29 tahamommy megrhaba gebelikte yüze ağda da mı olmaz Bn bırkac hafta önce yaptırdım mecburen iple alınacak gıbı degıldı bırkac gün kızardı gectı sonra hep olduğu gıbı
Parinas oonambirnambir sağlık açısından bi zararı yokmuş bende uzun zaman araştırmıştım ama cesaret edebildim mi hayır 😀yine de insanın içinde bi acaba oluyor. İçine sinmiyor. Lazerin etkisi en fazla kıl köküne kadar ulaşacak güçteymiş. Ama gebelikte cilt daha hassas ağrı eşiği daha düşük olduğundan ağrılı olabilir veya leke kalabilir. Risk almaya değer mi bilemiyorum
0267 oonambirnambir canım ben doktoruma sordum. Ki birçok doktora sordum..güzellik uzmanına sordum yani bu her yerde olan uzamn değil gerçekten işinde uzman olan biriyle görüştüm lazerin gebelikte bir sıkıntısı yok dediler. Çocuk doktorum bile sıkıntı olmuyor dedi.bende hamileyim yapıyorum
Ftshkn Lazerin sıkıntısı olur mu bilmiyorum ama bence hormonlardan kaynaklı olumlu sonuç alamazsınız. Bende hamile olduğumu duyunca bıraktım yapmamaya başladım riske atmayim diye fakat hassaslastigimiz için yara olup leke kalir mi bilemiyorum