Hanfak xSarelle eşimde bana gidelim diyor ama ben kendimi ve bebeğimi riske atmak istemiyorum o yüzden dursun şimdilik diyorum
BusraUfuk O haftalarda ucaga doktor iznin olmadan almiyorlar , cogu doktorda izin vermiyor . Zaten daha once gitmissiniz boyle atraksiyonlara ne gerek var. Ailenizle gidince degisen ne olabilirki :)
elifavci Bacım Allah rızası için ne işin var umrede 8 aylık gebelikte ve ayakların ödeminden 10 metrelik mesafeyi bir dk da gidersin kaldı ki bide umreye bence önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bu sana en büyük sevap olur 👍🏻
Zalas xSarelle yüksek basınç erken doğuma sebebiyet verdiğinden havayolu şirketleri bir rapor istiyorlar. Ama 6 aylık için geçerli genelde. 8’de doktorunuz da o raporu vermez zaten.
Zalas xSarelle yüksek basınç erken doğuma sebebiyet verdiğinden havayolu şirketleri bir rapor istiyorlar. Ama 6 aylık için geçerli genelde o rapor. 8’de doktorunuz da o raporu vermez zaten. Ümrenin feyzi kendine eziyet etmeden yapmak. İki kere gitmiş ve her birinde 15 gün kalmış biri olarak söylüyorum bebekle gitmek hamile gitmekten daha kolay olur senin için. Bir de doğum yaklaştıkça insana bir enerji geliyor. O enerjiye güvenebilirsin ama bence doğuma sakla o enerjiyi ihtiyaç olacak. Ben de 8 aylığım şu an anlık aşırı bir enerji geliyor tüm gün alışverişe falan çıkıyorum ama eve geldiğimde ayaklarımı tavana dikmek zorunda kalıyorum. Ama dediğim gibi zaten doktorun izin vermez. Belki orada doğar vatandaşı olur diye düşündüysen Suudi Arabistan doğum yoluyla vatandaşlık vermiyor bunu da belirteyim 😂