Dryclb3 Bambibammm istanbulda panorama firması plus paketi önerdi doktorum tek Amerika’ya gönderen firma 560$ fiyatı sonuçlar 10günde çıkıyor
Cihanella Bende İstanbulda hisar hospital aracılığı ile Genoksa yaptırdım. 13.000 TL. 10 günde çıktı. 12. Haftada
Hizliveofkeli eses26_ 1100tl Eskişehir Osmangazi üniversitesinde yaptırdım. Sadece cinsiyet söylemiyorlar gayet detaylı bir test
biriki- Haftada yaptırdım ikilide yaş riski vardı aklımızda kalmasın dedik Ankarada viagen viababy yaptırdık sonuçları 4 günde geldi fiyatıda 11.000 tl idi .
mucizebebegimmm Bambibammm 12. Haftada şubat sonu 15 bine yaptırdık genetiks diye bir firmaya Antep’te
Rukiye14 mucizebebegimmm sonuçlar kaç günde geldi. Ben de Antep’te yaptırdım. Kan gitti bozulmuş mu ne bir şey dediler geri kan verdim. Korkuyorum yine olmayacak diye
Busraatpl Bambibammm ptesi günü yaptırıcam, 12+2 oluyorum, gittiğim hastane eurofinsle anlaşmalıymış 15.000 civarı bi fiyat söylemişlerdi net hatırlamıyorum
Ayperi11 Bambibammm Eskişehir’e yakınsanız osmangazi üniversitesinde yaptırabilirsiniz biraz uzun bekleme süresi 6 haftada çıkmıştı ama özel yapılanlara göre 10 da 1 fiyatı baya uygun