anonim001 Lavinyam06 2 ay önce rahimde yapısıklık nedeniyle oldum, korunmama gerek yok dedi doktor ilk ay önemsemedim iyileşmesi adına 2. Aydayım reglim gecikti bakalım
Asill01 Lavinyam06 ilk 5gün ilişki yasaktı sonra serbestti korunmaya gerek yok gebelik şansın artıyor demişti doktorum
Lavinyam06 Meva4888 ben Salı günü oldum 5. Günüm ama hala lekelenmem var siz ne zaman olmuştunuz ve ne için oldunuz
Meva4888 Lavinyam06 benm 20 gün oldu hala lekelenme var hafif silindkçe perde alındı ve rahim genişletildi
Lavinyam06 Meva4888 geçmiş olsun canım banada aynı işlem yapıldı :( ilaç kullandın mı peki işlemden sonra ?? Ben estrofem ve Ecoprin kullanıyorum şuanda Rahim filmi görüntün varsa atar mısın ? Nerede yapıldı Histereskopi
Sevim1902 anonim001 darısı başıma inşallh gebelik vardr.histeroskopi sonra 2.ayımdayım gebelik istiyoruz🤲
Lavinyam06 anonim001 inşallah gebesindir canım bana 1 ay korunma önerildi kanaman ne kadar sürdü? Bende perde alındı ve genişleme yapıldı
anonim001 Lavinyam06 canım teşekkür ederim kanaman 7-8 gün sürüntü olarak geldi sadece senin daha kapsamlı oldugu için belki daha uzun sürer çok geçmiş olsun ilaçlarını muhakkak kullan💗
Rojdiyebiri Lavinyam06 histereskopi doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı ben de olacağım da doktor önerisi arıyorum
anonim001 Lavinyam06 canım antibiyotik ve 21 günlük hormon ilacı kullanmıştım rahmi hızlı iyileştirmesi adına
Asill01 Lavinyam06 rahimde darlık warmış genişletme yaptım ve çizik attım dedi perde falan yoktu canm
Lavinyam06 Asill01 bende perde alındı darlık genişletildi bir ay korunma verildi ve Şuan hormon kullanıyorum kan sulandırıcı ile Salı günü oldum sen ne zaman oldun