arinmommy 37+6 sizinle aynıyız:’) baş geliş pozisyonunda bekliyoruz bugün kontrolüm vardı her şey normal görünüyor dedi hoca
Abbak0133 senem-yabaci herhangı bir gelişme varmı canım salıyı beklıyor degılmi bebiş bide bende adet sancısı gıbı ağrı var sende durum ne 😊
esmaugurrr Merve-Beyto bende 34 te oldum 2 doz çok şükür sıkıntı olmadı ama ben 2 günde turuncu hap kullandım sancıları geciktirmek için
Azraa33 Merve-Beyto o haftada doğum yapanlar sorun yaşamıyor canım korkma saglıcajla kucağınıza alın inşallah
Angel23 esmaugurrr 38+2 bizde ara ara kasıklarım.agiryor bir an evvel gelsin istiyorum çünkü sıcaklarda gebelik çok.zor ikinci.birde bebiş kilolarıniz kaç
esmaugurrr Angel23 kesinlikle sıcakta çok zor bizim 3 kilo 100 gramdı en son ama ultrasondan ultrasona çok farkediyor
Ozgeanne Abbak0133 eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi günü anestezi testlerinde ben de salı günü belki aynı saatlerde 🙈🙈🙈🤪
Abbak0133 Ozgeanne ay canım ya Allahım yardımcımız olsun sagsaglım alalım bebıslerımızı hepımıze dua edıyorum
Ozgeanne Abbak0133 amin inşallah ❣️ Allah doğum yapacak olana , yapmış olana ve bebek isteyen herkese yardım etsin inşallah ❣️ yani son birkaç eksik kaldı pazar günü de onları alacağım hakkımızda hayırlısı inşallah