Kızlar biraz uzun olacak ama okursanız çok sevinirim 🥲 başından beridir emziriyorum sütüm de var çok şükür. Ama bugünkü kontrol de bebeğim az kilo almış. 200-300 gram daha alması gerekiyormuş. Bana emzirdikten sonra biraz da mama yap ver dedi. Ama ben vermek istemiyorum. Zaten 2420 gramla doğdu suyumuz azdı hamilelikte az olduğundan içerde gelişemedi ve 37ye kadar beklettikler bi aksilik olmadı 37de sezeryan doğum yaptım. Yavaş yavaş toparlanıyoruz ama doktorlar bi anda hemen herşey olsun istiyor hemen şişsin istiyorlar heralde
2 saatte bir kuralına uymadım her istediğinde emziriyorum. Tek hatam bu ay doğru düzgün beslenemedim 2 aylık yavaş yavaş büyüyor keşfediyor biraz beni zorlamıştı yemek yiyemedim çok o uyuyorsa bende uyudum o şekilde değerlendirip aç kaldım biraz haliyle sütüm demek ki azaldı güncel kilosu 4 şuan🥹ne düşünüyorsunuz mama takviyesi yapmalı mıyım anne sütünden devam mı etmeliyim? Birde hep tek göğsü verdim sol göğsü nadir veriyordum sağı verince uyuyordu memedw uyuduğu için solu veremiyordum ama bundan sonra uyandırıp vericem iki memeyi de. Bu arada baş çevresine de küçük diyor büyümezse sıkıntı diyor bize bakan ebeye yazdım oda gayet değer sınırları içinde diyor zaten doğduğun da da küçüktü diyor yani bilmiyorum doktor mu değiştirsem tek doktorla kalmak istemiyorum çok moralim bozuldu olan sütüm de kesilcek diye korkuyorum yetememe bakamıyor muyum düşüncesi bastırdı. En azından direk keşke sütün yetmiyor mama da ver demeseydi de daha uygun dille söyleseydi. Lütfen cevap verir misiniz çok üzülüyorum kendi sütümü vermeye devam etmek istiyorum mama takviyesine gerek duymuyorum ama sürekli hastaymış hastalıklıymış muamelesi yapıyor doktor