gak18 Çin takvimi Nub Ramzi hepsi kızdı ama oğluşumuz geliyor. Profilimde bakın Nub dümdüz. İnşallah sağlıkla gelir hayırlı evlat olur Allah isteyen herkese nasip etsin🌸
reyhan03K gak18 benimde herşey nub cin takvimi diğer hurafeler herşey erkeği gösteriyordu banada yüzde 90 kız dedi ama kesin demiyorum dedi bakalım göreceğiz ileryen haftalarda
Ayseguls_baby gak18 benim de chatgbt nuba göre kız dedi bakalım bizde yanılma olacak mı 1 temmuz da belli olacak 🥰 hayırlı olsun oğluşunuzz ❤️
elz123 gak18 masallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip edin benimde bi kızım var dua edin sağlıklı hayırlı bi oğlum olsun cinsiyetimiz daha belli değil 🤍
gak18 reyhan03K Ayseguls_baby hayırlı sağlıklı evlat olsunlar Allah kalbinizden geçeni versin inşallah sağlıkla ikinize de 🥹🫠
elz123 reyhan03K rabbim inşallah sizede bu cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı bi erkek evladı nasip etsin sonrada bana amin 🤍🤍
2cocuk2kopek gak18 benimde öyle canım tüm teoriler bende sınıfta kaldı hepsi kızdı oğlum oluyor 28+3 🙈
Sun10 Ayseguls_baby iki teoriye göre bi telefonda kız diyip birinde iki teori için de ikisine de erkek dedi yani hiç güvenilmez 😂