ecooss Merhaba, tüp bebek transferinden sonra beta düşük öğrenip yükselen oldu mu acaba?🙏🏼 Benim 11.3 çıktı evet gebelik var fakat kimyasal da olabilirmiş, yükselen var mı arkadaşlar? 5. gün embriyosu 9. gün kan testi
Bsrnura ecooss merhaba canım sonucun yikseldimi benimde 10.gun kan testim 18.5 hemşire yazdım 10.gun için iyi bir deger dedi hafta sonu olduğu için Doktorla görüşemedim ama burda yazılanlar çok farklı anlam veremedim
FatmaZehra06 @ecooss basta düşük çıkınca sonra genelde yukselmıyor ama ınsallah senınkı yukselır geç dollenme olayları çok tüp bebekte olmadığı ıcın genelde yüksek değer beklıyorlar
ecooss FatmaZehra06 normal gebeliklerde genelde sonrası için yüksek bekliyorlar çok düşük öğrenip yükselenler var ama tüp bebektede oluyormuş geç tutunmuş olabilir vs vs 🥺.
FatmaZehra06 @ecooss ınsallah geç dollenmedır canım güzel sonuçlar alırsın emeklerının karşılığını alırsın Rabbım hepımızın kucağını doldursun 🌸
Bsrnura ecooss evet dün verdim düşmeye başladı 18den 12 düştü ama yinede doktor ilaçlara devam salı tekrar kan ona göre kesin karar verecek
ecooss Bsrnura inşallah değerler yükselir 🤲🏻 moralini bozma, stres yapma rabbim en güzelini bizlere nasip etsin bende anca toparlayabiliyorum kendimi