Ahsen21 Ne güzel herkes birşeyler yapmış o ara mutfağa bile girmek istemeyip sadece domates peynirle beslenen ben😁🥲
Ahsen21 1tosbikannesi keşke bende diyet nedeniyle yiyemeseydim bende kilo alabilmek için her gün dua ediyorum😂
Diylia Ben de sıcaktan hiçbir şey yiyemiyorum ama eşimin maşallahı var sürekli et isteyip duruyor:) Etli patlıcan yemeği kremalı makarna soğuk çorba bir de sakızlı muhallebi yaptım
Ozgemlym kahvesever__ hiç sorma dün akşam yemek yememiş mesela aç kalmış zeytinyağlı biber dolması kabul görmedi😂
Mucizemyoldaaa_ kahvesever__ valla dün hamburger patates yapmıştım bugün de akşam yemeğe annemler gelecek yayla çorbası yeşil fasulye pirinç pilavı ve salata çilekli magnolia var 🤗
Visneli1so-s kahvesever__ ana evindeyim kafa rahat hamileyim zaten annem biber dolması sarma felan yanına çorba
hamilegunlugum5 Visneli1so-s Ben anneme gittiğimde yemek saati ondaysam eli ayağı birbirine dolaşır hiç sevmez yemek yapmayı kendileri makarna kahvaltılık böyle yiyo maddiyattan değil bıkmış artık. Bende artık gerekirse dışarıda bekliyorum ne de yemek saati gitmiyorum eşime de yalan söylüyorum çoğu zaman çok şanslısın canım koymetini bil
Yazmelegi_ kahvesever__ yesil mercimekli bulgur pilavı Ayran Bu bile çok 🤣🤣 yenmiyor zaten Yarin ki menüm de lahmacun olsun ajahah
DuruDefne_mommy kahvesever__ Kıymalı patatesli bezelye 🥔🥕 Fırın Makarna 🍝 Salata 🥬🥒Ayran🥛 Limonlu kek çekmişti canım birde 🍋
hamilegunlugum5 kahvesever__ instada domatesli demleme makarna gördüm onu yapacağım yanına da tavuk kızartırım 💕