Mor-kelebek Fenci_9 normalde 20. Haftalarda tekrar istenilmesi lazım benim mesela tetenoz asım var 2 gün sonra o gün aç karnına gel kan tahlili yapalım dedi sağlık ocağındaki hemşireler
Fenci_9 Mor-kelebek bana da sağlık ocağı 26.haftaya randevu vermiş ama test falan yapamıyolar şeker tansiyon ölçüyor
Mor-kelebek ikibaloglanannesi memnun kalmanıza doğumun iyi geçmesine sevindim sizin adınıza 😇 ama ben o hastaneye pek güvenemiyorum ya hiç hijyenik gelmiyor 🙄
ikibaloglanannesi Mor-kelebek Benim kaldığım oda hep temizdi ikisinde de . Sürekli gelip silip çöpleri aldılar . İlkinde memnun olduğum için ikinciyi de orada yaptım:)
Mor-kelebek Esma006 bende pedi hijyenik bulmuyorum ya normalde adet olurken bile ped takmak korkutuyordu hemen enfeksiyon kapıyorum..şimdi gebelikte olunca çamaşır değiştirmek daha güvenilir geliyor bana 😇
Esma006 Mor-kelebek ebe makyaj silme pamugunun benzerini de önermişti tabi sen de haklısın nasıl rahat edersen sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Mor-kelebek ikibaloglanannesi inşallah sağlıkla kucağıma alırım bende gerçekten bu hamileliğim kafam çok karıştı özel mi devlet mi diye 🙄
Sani Bende ilk haftalarımdayım acık kahve akıntım var doktor progesteron duşuklugu dedı ve gunde 3 defa dufaston verdı inşallah duzelır
Mor-kelebek Sani inşallah canım dikkat et kendine bol bol uzan benim de önceki hamileliğimde kahverengi lekem oluyordu ama bunda yeni yeni başladı ve seffaf