ppmerlina Mariam2 yani LH ve E2 dediği yüksek duruyor özellikle E2 bence baya yüksek ama değer kırmızı olmadığı için sanırım referans aralığında bitanem. Doktor bu değerler için bir şey demedi mi
Mariam2 ppmerlina yarı testi atmıştım kadın doğuma aliakali gönderme unutmuşum küm dokyiorsun dedi bide prioteyin kaçak
Mariam2 ppmerlina hani TSH vs varia çok çıkmış diyor hepsini bunların iyi değil diyor bu yaşta olması lazım dedi 3 sonra başka laboratuvar da yaptır dedi
ppmerlina Mariam2 başka hastaneye de git bakalım bazen hastaneden hastaneye değişiyor sonuçlar bitanem
Mariam2 Son atgim sonuçlar için dedi o doktor da o yüzden dedi doğum yapmıştım özle o doktora görüştüm ama boyile de korrkutulmaz insani ya çok kötü değerler dedi kanser olan insana bile öleceksin demiyorlar ppmerlina
ppmerlina Mariam2 aşkım 1-2 doktorun görüşüyle kalma mutlaka başka hastaneye de git kesin olarak ne var bilmiyoruz
ppmerlina Mariam2 aferin aşk en kısa zamanda başka doktora git sonuçlarını göster 10 gün içinde zaten aynı doktora randevusuz gitme hakkın da var