Edanur_Dilek Kızlar bende aşırı iştah artışı basladıı ya Google amca hamilelik belirtisidir diyor ya hiç yememe yada iştah artışı olur diyor 😅
Bir1kelebek Edanur_Dilek canım sen geçen gün leke görmüştün belirtilerin var baya ya test mi yapsaaann çıkar belkiiii
Cicekliannee Merhabalarrrrr 😍😍😍 8 haziran pik, 21 haziran bat olarak görünüyor. 1 kızım var 18 aylık İlk kez yeniden bu ay denemeye başladık. Kızıma tekte hamile kalmıştım. Bunda nasıl olur bilmiyorum. Pcosluyum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
uye-07 Bir1kelebek yurtdışında yaşıyorum ben o yüzden iş bulmam biraz daha zor 😕 en azından evde olduğum zamanda bebekle ilgilenirim büyüyünce artık tamamen işe başlarım diyorum
Edanur_Dilek Bir1kelebek aşkım sizde yokmu belirti . İştah artışı belirtimidir acaba hiç sanmıyorum ama çıkacağını çünkü 7 gün daha var adete
Aybars20 Bir1kelebek kız bende de var iştah artısı sık acıkıyorum bi de lekelenmem de oldu ama testte negatif çıktı sanırım ben erken yaptım 😂
Bir1kelebek Edanur_Dilek yok 000000 belirt yok ya ben hamile gibi hissetmiyorum hiç dün akşam bi ağrı oldu kasıklarımda bitti onuda takmıyorum yani her döngüde oluyo göğüslerim de hassas değil ben bu ay hamile olamadım yine kesin
Bir1kelebek Edanur_Dilek 7 günden öğrenenler var ben senin yerinde olsam leke görsem kimse tutamazdı beni herhalde😂😂😂
uye-07 Edanur_Dilek normalde iştahın yoktu bu aralar mı açıldı benim de iştahım açıldı ama benim iştahım hep açık zaten 🙈
Aybars20 Edanur_Dilek bende de var iştah açılması bi de sık acıkmaya başladım kiben testi erken yaptım sanırım yaa bat 21 daha 1 hafta var neredeyse 🥲
Bir1kelebek Edanur_Dilek bilmiyorum ki canım bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor senin gönlün nasıl isterse o zaman yap 💓
Bir1kelebek Bir1kelebek bir post açmış beta değerini soruyor az artış olmuş belli ya düşük ya kimyasal (inşaAllah tutar allahın işine belli olmaz) Kadın sormuş iyi mi kötü mü diye umut arıyor çoğu kişi olumsuz konuşmuş KİBAR şekilde biri çıkmış “%99 düşük olucak kanaman yarın başlar regl gibi” bilmem ne uyardım bende düzgün bi şekilde sonra minnoş ve prenses olduk insan olmak minnoş ve prenses olmaksa sonuna kadar minnoş ve prensesim kendisi tam bir odun ve empati yoksunu aşırı sinirliyim
adatuna Bir1kelebek canım buradakilere şu bilgiyi de ekler misin “sorudaki 2 günlük beta artış değeri %20 sizce bu soruya kimyasal gebelik kanamanız başlar yazmış haklılık payı var mı” bu detayı unutmuşsun. %20 artış kimyasal belirtisidir ben de bunu yazdım zaten
Bir1kelebek adatuna canım SEN OLAYI ANLAMAMIŞSIN sen doğruyu söyledin belkide zaten biz ona mı kızıyoruz senin üslubuna kızıyoruz neyini anlamadın ya
Edanur_Dilek uye-07 o kadar açık değildir çok acıkıyorum ay yanlız değilmişim inşallah hamislik sinyalidir