Feyyzaa  kızlar bakar mısınız 7 gün var awox marka
sevgiacar0 Sans_seninle ya ben ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım o yüzden pek bilemedim galiba adet bittikten bı gün sonra yapmaya başladım 9 Haziran’da baya koyu gelmisti bana bı gün sonrası baktım o koyuluk gitmiş yani baya silikti sonra bir kaç gün sonra bir daha yapayım demiştim böyle çıktı galiba yumurtalama günum 13 haziranmis yine de o günü de değerlendirdim bakalım hayırlısı Sans_seninle
Birhilal Kızlar ben de chate sordum hesapladı 21 günde bir adet görüyorum en geç o zaman 2 gün sonra bat yani 19 haziran acaba test yapsammı yarın sabah
BuketKrnn Bat 21 olarak ben elendim, hayatımda ilk fena erken bir kanama yaşıyorum. Resmen şok oldum görünce. Ve kendimi o kadar hamile hissediyorum ki size anlatamam. Boşa çıktı 🤦🏼♀️ Rabbim size hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤍🍀
Bir1kelebek BuketKrnn canım geçen ay bende öyle oldum kendimi aşırı hamile sanıyordum kasık batması kasık ağrısı çok yaşamıştım yani kesin var bu ay diyorduydum tam test yapmak için banyoya gittiğim de adet olduğumu gördüm yıkılış…ve erken oldum her zamankinden bu ayda olmadı ama test negatif hala adet olmadım yarın öbür gün olucam
BuketKrnn Bir1kelebek kanamam kesildi, ağrım yok. Kahverengi gelmişti hemen ped taktım ama şimdi pedde sadece 2-3 damla var devamı yok. Sildikçe pembe pembe gelmeye başladı. Kafam allak bullak oldu.
babymom2026 Bir1kelebek uyuma hali devam göğüs hassasiyeti dün bel ağrısı vardi öyle şeyler var şimdilik başka bir sey yok test yapmadım sen naptin canim
babymom2026 BuketKrnn yerleşme kanaması olabilir bence çünkü o adet gibi olmuyor kısa sürüyor lekelenme şeklinde geliyor