Bir1kelebek Kızlar bende kayınvalidemdeydim yrni geldik orda bi uyku bastırdı bi uyku bastırdı tabi saat geç ama çok uykum geldi bende acaba belirti mi dedim 🤣 amaaann bu ney yaaaa kız bunaldım hee bir şeyler aramaktan
Fnur6435 Bir1kelebek ayy ben de yaa normalde öğlene kadar yatan bir insanım 3 4 gündür sabah 8 de kalkıyorum. Test yapmaya da korkuyorum
Bir1kelebek 3-4 gündür sabah 6-7 civarları yani uyanıyorum zorla uyuyorum 11 e kadar yoksa sıkılıyorum evde
Fnur6435 Bir1kelebek bilmiyorum ki ama bakıyorum belirtilere tam tersi uyku hali olur diyorlar ben sadece 8 gibi kalkıyorum öğlen bi uyku bastırıyor 1 saat uyuyorum kalkıyorum anlamadım. Umutlanmak da istemiyorum
Bir1kelebek Kızlar instada bi yazı çıktı karşıma nazar kadının rahmine erkeğinde beynine değiyormuş kadın hamile kalmakta zorlanıyor erkek ise kendisi gibi davranmıyormuş çok değişikkk 🥹
sevgiacar0 babymom2026 ayyy o deli gibi uyku bende de var kafamı nereye atsam orda uyuyorumm😄 bide 9 Haziran’da yumurtlama gördüm uygulamada da öyle ama dün yine ovulasyon testi yaptım iki koyu çizgi yine mi yumurtluyorum yaa bilemedim babymom2026
babymom2026 sevgiacar0 ah uykular 🤦♀️ su aralar ayak topuklarım çok sızlıyor dün bir miyde bulantisi yaşadım ama kahveyi çok içtiğim icin miydede doluluk hissi oluyir birde koku hassasiyet yani kardeşimin parfümünün kokusu burnuma geliyor çok değişik delirdim sandım 😂