Dadas Momsbabyyy benim kızımın da buna benzer pozu var bence kız 🥰🌸 ama sağlıkla gelsin en önemlisi o 🤲❤️
Momsbabyyy Momsbabyyy @Eymenkuzusu @1Ali @staRmama @Elamomy kızlarrrr bakabilir misiniiiizzz🥹🥹🥹🤩🤩❣️❣️
1704baby Ayy hiç anlamıyorum ben ama erkek olabilir mi öyle hissettim 🤭 daha iyi bilenler var onlar yazarlar belki 🤗
Momsbabyyy 1704baby doktor hiç yorum yapmadı bende yapsın diye attım öyle kafadan kız hissediyorum ben diye o da kız da olabilir dedi ama güven vermedi hiç 😂 devlet söylemiyor zaten 16yı bekle dedi
Momsbabyyy Bicirik2025 ay inşallah🫠🥹 dünya tatlısı bir kızım var çok erkek kardeş istiyor 😂🫠 kız olabilir ama annecimm diyorum o zaman tekrar dua ederim diyor hahah😂 2 de kalmak için sağlıklı bir erkek olsun allahım 😂❣️🙇🏻♀️
1704baby Bizimde salı günü randevumuz var 12+5 te gitmiş olacağız cinsiyet söyler mi ki diye merak ediyoruz
Momsbabyyy 1704baby ben bugün için baya heyecanlandım, bir tanıdığım 12 haftalık öğrendi daha yeni kız bebek bir de hemen göstermiş🫠 biz 1 ay daha bekleyeceğiz nasipse 🥹
1704baby Momsbabyyy biz bugün öğreniverdik birden 😅😅 hemen belli etti burda kız diyen olmuştu da erkekmiş 🤭 normalde bu haftalarda söylemezdimde bariz erkek dedi gösterdi 🥹☺️ 12+5 teyiz