mor_menekse1 Kizlar günaydın bugün 6 Hf olduk ay bir midem yaniyor bulanmiyor ama böyle içim yanıyor gibi midem yaniyor normal mi ne yesem ne kulansam bilmiyorum doktor randevuma az kaldı ne yesem sizde de var mı 🥹
Mucizemyoldaaa_ mor_menekse1 daha bunlar iyi günlerin canım 😁 normal ama yanma olması tabii baharatlı acı şeyler yiyorsan dokunuyordur. Doktoruna söylersen mide koruyucu yazar
Parinas mor_menekse1 bu kadar erken mide yanması duymamıştım. Hamilelikten önce de böyle şikayetleriniz var mıydı
mor_menekse1 Mucizemyoldaaa_ dost acı söyler diyorsun ikizlere gebeligimde çok zor geçti insAllah bu rahat geçer dedim 😵💫
Nur81 Parinas inanın bende de var üç gündür önceden hiç yoktu herkes çok erken diyo ama cidden içim yanıyor benimde bulantı vs yok ama mide yanması var
mor_menekse1 Parinas yok ya hiç yanamaz ağrımaz midem normalde çok şükür ama gebelik ogrendigimden beri var baharatlı da yemiyorum yanıyor hissi var
Nur81 mor_menekse1 benim daha ilk gebeliğim sabah çorba içtiğim günde başladı ve üç gündür de devam ediyor yakacak hiçbir şey tüketmiyorum acı severim bir tane bile yemedim ama yanıyor
Mucizemyoldaaa_ mor_menekse1 öyle maalesef🤦🏻♀️ inşallah. Benimde yanıyor valla cayır cayır 6 aylık olduk
Gylcu Ben de 6 haftalığım aynı sorun bende de var yemekten sonraları başlıyor için için yanıyor 🤦🏻♀️
Leontiine mor_menekse1 benimde 6. Haftamda midem korkunç derecede yanmıştı sonra geçti yerini bulantı ve istifaya bıraktı şimdi çok nadir yanıyor sakız atıyorum ağzıma geçiyor
mor_menekse1 Mucizemyoldaaa_ yaa 6 aylık bile gecmemisse :) sağlıkla gelsin bebeğin çok zor annalik ya