Ayseguls_baby Asdfj anne babandan da al benim annem geçen sene kurbanını benim adıma niyetlenip kestirmişti ❤️ her namazımda sana dua ediyorum kızım derdi
Asdfj Ayseguls_baby babam rahmetli oldu annemdende alıyorum çok şükür bizim için gereken sadakalarını vs veriyor oda bızı dusunuyor
Ayseguls_baby Asdfj yaşlarımız yakınmış canım ben de aslen Bayburtluyum ama kökenimiz amasya merzifondan gelmeymiş büyük dedelerimiz hep öyle dermiş ❤️ doğma büyüme istanbuldayım
Asdfj Ayseguls_baby demekki kanımız kaynadııı ondan hissettik bende istanbulda yaşadımm evlendiğim için buraya geldm
6hilal_akin1 Asdfj hamilenin duası kabul olurmuş.Rabbim dualarını geri çevirmesin,gönlündekini sana nasip etsin
anonmm Asdfj ben de hsg çektirdim 6500 e memorialda normal çıktı eşimde de bende de bir problem yok ama nedense olmuyor teşekkür ederim aydınlattığın için
Ikraa_22 Asdfj bende aşilama ile hamile kaldım inşallah güzel sonuçlar alirsın hiç test yapmadınız mi
Havva-Saribas Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah en kısa zamanda anne olma haberini alırsın insallah